Στα κάγκελα ο Χατζηνικολάου με τον Αργυρό – Πήρε πάσα 30% και έφτασε στο 8%

featured image

Από τα εμπορικά ονόματα της λεγόμενης πρώτης γραμμής που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου έκανε τα χειρότερα νούμερα μακράν. 14% στο δυναμικό κοινό είχε κάνει στις 23 Δεκεμβρίου του 2019 στο «Ενώπιος Ενωπίω» η Πάολα, 20,3% στο ίδιο κοινό στις 6 Ιανουαρίου του 2020 ο Βέρτης και ο Αργυρός; Ο ακριβοθώρητος Αργυρός ο οποιος στο στυλ που λάνσαραν Βέρτης και Οικονομόπουλος δεν δίνει σχεδόν καθόλου συνεντεύξεις;

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτοί είναι οι φετινοί «Μαχητές» στο Survivor – Κοιτούν εμφάνιση όχι χαρακτήρα;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χιλιάδες ψήφους πήρε πάλι η Άννα Μαρία

Μετά βίας 11%. Σας έγραψα χθες για την οργή Χατζηνικολάου που πήρε υψηλή πάσα από τις Μέλισσες και ο καλλιτέχνης που δεν μπορεί να «τα πει» του έριξε την τηλεθέαση στα τάρταρα….


Υπήρξε χθες συνέχεια στο ρεπορτάζ αυτή τη φορά από άλλο μέτωπο. Η επιτροπή του «House of Fame» δεν έχει ακόμη κλείσει οριστικά και το όνομα του Αργυρού ήταν ένα από αυτά που έπαιζαν τις τελευταίες μέρες. Σε πολύ κλειστή σύσκεψη που έγινε στο ΣΚΑΪ δύο τουλάχιστον στελέχη υποστήριξαν την άποψη πως είναι «πολύ λίγος» για την επιτροπή του ριάλιτι και πως δεν πρόκειται να «τα πει» ούτε εκεί. Κάποιοι άλλοι βέβαια συνεχίζουν με την καραμέλα πως έχει πέραση στη νεολαία και στα social media…. Οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε πως δύσκολα να τον δούμε στο ριάλιτι γιατί και ακριβός είναι και διαπιστώθηκε πως δεν έχει και τηλεοπτικό γκελ.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.