Τα φιλιά στο στόμα της 22χρονης αδερφής της Κέιτ Μος με τη φίλη της στο Instagram και η συγγνώμη

featured image

Να απολογηθεί αναγκάστηκε η 22χρονη Λότι Μος μετά το «καυτό» βίντεο που ανέβασε στο Instagram, όπου την ακούμε να λέει πως είναι «υπερμεταδότης της Covid» και να φιλά στο στόμα τις φίλες της, όσο το Λονδίνο υιοθετεί ολοένα και πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Το νεαρό μοντέλο βγήκε το Σάββατο το βράδυ με 4 φίλες της για δείπνο στη βρετανική πρωτεύουσα και ανέβασε ένα βίντεο στο live του Instagram όπου φιλιέται με δύο από αυτές στο στόμα.

Κάποιος ρώτησε μάλιστα αν με τα καμώματά τους παίζουν με τη δημόσια υγεία, για να εισπράξει την απάντηση της νεαρής ότι «υπερμεταδίδουμε τον κορονοϊό».

«Μην αφήσεις κανέναν να σου πει πώς να συμπεριφέρεσαι. Είσαι νέα, αστεία και μπορείς να περνάς τον καλύτερο καιρό σου και να κάνεις ό,τι θέλεις», είπε η ίδια.


Στο τέλος αναγκάστηκε βέβαια να απολογηθεί για το «αναίσθητο βίντεο», όπως το χαρακτήρισε, καθώς τα κορίτσια δεν τηρούσαν κανένα περιοριστικό μέτρο.

«Χαζό αστείο» το χαρακτήρισε και είπε πως οι 3 κοπέλες είναι συγκάτοικοι, κι έτσι δεν παραβίασαν τα υγειονομικά μέτρα της Αγγλίας για την πανδημία.

«Κατανοώ ότι αυτό έχει αναστατώσει και προσβάλει πολλούς ανθρώπους και θέλω να απολογηθώ επειδή έκανα ένα τόσο αναίσθητο αστείο. Είμαι νέα και χαζή και μαθαίνω. Κάποιες φορές ξεχνάω ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.