Πιλότος της Φόρμουλα 1: Η σεξουαλική χειρονομία σε μοντέλο που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο (Video/Photos)

featured image

Σάλος προκλήθηκε με τον 21χρονο Ρώσο πιλότο της Haas, Νικίτα Μαζέπιν, με αφορμή ένα βίντεο που διέρρευσε στα social media και στο οποίο απεικονίζεται να αγγίζει το στήθος κοπέλας χωρίς τη θέλησή της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτοί είναι οι φετινοί «Μαχητές» στο Survivor – Κοιτούν εμφάνιση όχι χαρακτήρα;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χιλιάδες ψήφους πήρε πάλι η Άννα Μαρία

Ο νεαρός πιλότος της Φορμουλα 1 που τον επόμενο χρόνο θα αγωνίζεται μαζί με τον Μικ Σουμάχερ, φαίνεται στο βίντεο να απλώνει το χέρι του, θωπεύοντας το στήθος του μοντέλου απο τη Βενεζουέλα Alma del Caribe που βρίσκεται στο πίσω κάθισμα, την ώρα που η τιράντα από το φόρεμά της έχει χαλαρώσει.

Η κοπέλα διακρίνεται να απομακρύνει άμεσα το χέρι του, δείχνοντας ότι προσβάλλεται και ότι σε κάθε περίπτωση δε συναινει με την πράξη του.


Το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Αν και το story διαγράφηκε από την σελίδα του Ρώσου πιλότου, ο νεαρός πιλότος απολαγήθηκε για τη συμπεριφορά του, με μια ανάρτηση.

Από την πλευρά του, το μοντέλο από τη Βενεζουέλα επιχείρησε να υποβαθμίσει το περιστατικό λέγοντας οτι με τον Νικίτα είναι φίλοι και ότι το έκανε για πλάκα, χωρίς να έχει σκοπό να την προσβάλει, ενω ζήτησε και η ιδια συγγνώμη που ανέβασε το βίντεο στο story του.

Ο Νικίτα Μαζέπιν, γιος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Ντμίτρι Μαζέπιν, εκ των μεγαλύτερων επενδυτών της Haas έχει απασχολεί ξανά τη δημοσιότητα για εξωαγωνιστικούς λόγους, όταν το 2016 είχε αποβληθεί από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula 3 καθώς είχε επιτεθεί στον Άγγλο πιλότο Κάλουμ Ίλοτ.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.