Η Δέσποινα Βανδή τραγουδά ακαπέλα με την κόρη της, Μελίνα και «τρελαίνουν» το Instagram

featured image

«Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» λένε και αυτό σίγουρα ισχύει και στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, μιας και η μικρή φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας της. Στο παρελθόν, η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στις καλλιτεχνικές ανησυχίες της κόρης της, καθώς και στην φωνή της.

Και ήρθε η ώρα να δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μια καλή γεύση από το ταλέντο της κόρης της. Έτσι, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο όπου μαμά και κόρη τραγουδούν ακαπέλα την επιτυχία της Γουίτνεϊ Χιούστον «Greatest Love Of All».

«Πρόβα τελικού με το παιδί μου! Λέτε να το πάρουμε; Χθες γυρνώντας σπιτι το Μελινακι μου είχε κέφια και ήθελε να τραγουδήσουμε οπότε… Ιδού, μιας και το @j2us_gr δε βγαίνει ακόμα, έχω και κάπου 9 μήνες να κάνω live και έπεται και συνέχεια, καταλαβαίνετε!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.


Τα, δε, likes «έπεσαν» βροχή, όπως και τα κολακευτικά σχόλια για τη μαγευτική φωνή της Μελίνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πρόβα τελικού με το παιδί μου!😂Λέτε να το πάρουμε;;;😂😂😂 Χθες γυρνώντας σπιτι το Μελινακι μου είχε κέφια και ήθελε να τραγουδήσουμε οποτε…ιδού μιας και το @j2us_gr δε βγαίνει ακόμα,έχω και καπου 9 μήνες να κάνω live και επεται και συνέχεια,καταλαβαίνετε!😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις 1 Νοέ, 2020 στις 2:04 πμ PST

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.