GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση της Ρασέλ μετά την αποχώρησή της

featured image

Αποχώρηση – έκπληξη ήταν η χθεσινή στο GNTM 3, αφού από το ριάλιτι μόδας του Star έφυγε η Θεοδώρα Ρασέλ. Η παίκτρια που είχε στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα αλλά και της συμπεριφοράς της μέσα στο παιχνίδι, αποτελεί παρελθόν από αυτό. Και κάποιοι από τους συμπαίκτες της δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους, ακόμη και την χαρά τους.

Λίγες ώρες μετά και η Ρασέλ έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση. Ανέβασε ένα βίντεο και σε αυτό μεταξύ άλλων ανέφερε σε όσους την ακολουθούν πως ήρθε η ώρα να γνωρίσει ο κόσμος την ίδια, χωρίς μοντάζ, χωρίς ίντριγκες και χωρίς τους συμπαίκτες της!

«Καταρχάς τι γίνεται παιδιά; Με περιμένατε; Δεν με περιμένετε; Θέλω να σας πω ότι έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων και μαντέψτε… τι ήταν η πλειοψηφία! Αρνητικά, γιατί άραγε; Αλλά και αυτά είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον και χιούμορ. Νομίζω ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε την Ρασέλ και λίγο πιο face to face, χωρίς μοντάζ, χωρίς ίντριγκες και χωρίς τους συμπαίκτες της! Θέλω να σας πω ότι για μένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, που δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή και θα το ξαναέκανα ξανά και ξανά…», λέει στο βίντεο που ανέβασε.


Και συνεχίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί καταρχάς μπόρεσαν και συμβίωσαν μαζί μου δυόμισι μήνες… δεν ήταν εύκολο! Είναι ήρωες! Φτάνοντας λοιπόν στην αποχώρησή μου, θέλω να σας πω ότι αυτό το παιχνίδι για μένα ήταν ο πυροβολισμός εκκίνησης για έναν περιπετειώδη αγώνα δρόμου και θέλω να μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται πολλά ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα. Θα δείτε την Ρασέλ, όπως δεν την φαντάζεστε! Σας στέλνω το καυτό μου φιλί… ξέρετε! Βικάκι αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λοιπον , τα περισσοτερα τα ειπα στο βιντεο οποτε δεν θα πλατιασσω για αλλη μια φορα….Αυτο ομως που δεν ειπα και θα ηθελα να τονισω ειναι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τους ανθρωπους πισω απο τις καμερες που ηταν διπλα σε ολους και χωρις αυτους δεν θα καναμε δουλιτσα ! Ευγνωμων για ολα ! ❤ @vickykaya_ @angelosbratis @genevievevv @skoulos @yiorgoskaravas_official @stavroolaki @katianalag @vourmanos @johada13 @giannis_mikros @lnafsika @afroditi.vo @vasvouts @alekos_nikolaou @stefanos_mystakidis @_kopeli_ @katerinapappaki @themis_mertiris @hope_pap @vinaneofotistou @olia_likou @dimitris_belitsis @gntmgr @starchanneltv 🙏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodora Rachel (@theodorarachel_) στις 9 Νοέ, 2020 στις 2:38 μμ PST

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.