Η Φαρμακευτική εταιρεία Demo συμμετείχε στο 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιολογίας

featured image

H DEMO συμμετείχε ενεργά και εφέτος στο 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιολογίας, που πραγματοποιήθηκε στις 22-24 Οκτωβρίου 2020 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Intercontinental και στο 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας, 4-7 Νοεμβρίου 2020, που διεξήχθη διαδικτυακά.

Η DEMO παρουσίασε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιολογίας όλο τo καρδιολογικό της portfolio, στο οποίο περιλαμβάνονται φάρμακα όπως η  εζετιμίμπη, η ιρβεσαρτάνη, η ατορβαστατίνη, η κλοπιδογρέλη και η ιβαμπραδίνη, καθώς και το συμπλήρωμα διατροφής NAFLiver. Συμμετείχαν με φυσική και διαδικτυακή παρουσία καρδιολόγοι από όλη την Ελλάδα και το επιστημονικό πρόγραμμα συνέβαλε στην ενημέρωσή τους πάνω στις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της καρδιολογίας.

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας αναλύθηκαν όλες οι νεότερες εξελίξεις στον τομέα της παθολογίας, στη διάγνωση και τη θεραπεία και οι τρόποι εφαρμογής τους στην κλινική  πράξη. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και οι τρόποι αντιμετώπισης της Λιπώδους Διήθησης, η οποία χαρακτηρίσθηκε ως «σιωπηλή επιδημία». Οι ομιλητές του συνεδρίου ανέφεραν ότι δεν υπάρχει σήμερα εγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή για τη Λιπώδη Διήθηση, παρά τις μελέτες που πραγματοποιούνται.

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κυριάκος Κυπραίος, παρουσίασε μια ομιλία με θέμα «Η φαρμακολογία της μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος: περιορισμοί, προκλήσεις και νέες προσεγγίσεις». Προεδρεύων της ομιλίας ήταν ο Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης, τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας και νυν Διευθυντής του Διαβητολογικού και Καρδιομεταβολικού Κέντρου στο Metropolitan Hospital.


Ο κ. Κυπραίος αναφέρθηκε σε όλα τα διεθνή βιβλιογραφικά και ερευνητικά δεδομένα της Λιπώδους Διήθησης και σημείωσε την απουσία εγκεκριμένης φαρμακευτικής αγωγής για την αντιμετώπισή της. Ανέδειξε ωστόσο τα θετικά οφέλη συστατικών, όπως το εκχύλισμα Prunus Mume (Ιαπωνική βερικοκιά), που περιέχει ολεανολικό και ουρσολικό οξύ και η χολίνη, στη Λιπώδη Διήθηση. Ο κ. Μελιδώνης αναφέρθηκε επίσης στα θετικά αποτελέσματα που έχει διαπιστώσει σε δικούς τους ασθενείς από τη χρήση αυτών των συστατικών.

Στην Ελλάδα, το μόνο σκεύασμα που κυκλοφορεί με εκχύλισμα Prunus Mume και χολίνη είναι το συμπλήρωμα διατροφής NAFLiver της DEMO, το οποίο κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη και συστήνεται από την Ιατρική κοινότητα και τους φαρμακοποιούς.

Προειδοποιήσεις: Η νόσος στην οποία αναφέρονται οι ισχυρισμοί έχει πολλαπλούς παράγοντες κινδύνου και η μεταβολή ενός από αυτούς ενδέχεται να έχει ή να μην έχει ευεργετικό αποτέλεσμα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης (1 δισκίο ημερησίως). Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά του. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Πριν τη χρήση συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ 57201/24-05-2018. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.