Ο Απόστολος Γκλέτσος για το πρόβλημα υγείας του: Δεν θα με σκοτώσει ο φόβος

featured image

Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού εισήχθη ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως είχαν αναφέρει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε». Μάλιστα, όπως είχαν αποκαλύψει, ο ηθοποιός δεν ήθελε να μείνει στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο με δική του ευθύνη, αφού πρώτα έκανε τεστ κορονοϊού που βγήκε αρνητικό.

Ο Γκλέτσος το πρωί της Πέμπτης μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή, «Ευτυχείτε» κι εξήγησε τι συμβαίνει με την υγεία του.

«Είχα πυρετό 38,5, πολύ βήχα και εμετούς – και λέω πάει εδώ είμαστε… Ήρθαν με το ασθενοφόρο δύο νοσηλευτές, που ήταν ντυμένοι σαν αστροναύτες. Στο νοσοκομείο έκανα τεστ για Covid, μετά από κάποιες ώρες βγήκε αρνητικό. Θέλησα να φύγω να πάω σπίτι, να κάτσω σε καραντίνα να περιμένω, να κάνω ένα επαναληπτικό τεστ, να δω τι γίνεται. Οι γιατροί είπαν λοίμωξη του αναπνευστικού. Τώρα είμαι καλά», είπε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «Τι να σας πω, έχει πέσει ο πυρετός, δεν έχω καθόλου. Με πονούσαν τα κόκκαλα μου, με πόναγε βασανιστικά το σώμα μου. Έφυγα από το νοσοκομείο για ψυχολογικούς λόγους. Έχω φάει πολλά νοσοκομεία στη ζωή μου. Έχω θέματα υγείας, τα έχω πει. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις στην καρδιά – από κει και πέρα όμως δεν θα με σκοτώσει ο φόβος».

Όσο για την επιστροφή του στα γυρίσματα της σειράς «8 λέξεις», όπου πρωταγωνιστεί, είπε πως αν όλα πάνε καλά, υπολογίζει να γίνει σε 10 μέρες.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.