«Έσπασαν» στο ξύλο εργαζόμενους καθαριότητας γιατί το απορριμματοφόρο τους χάλασε τη βόλτα

featured image

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο, όταν 3 υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου δέχτηκαν επίθεση από 15 άτομα, την ώρα εργασίας τους.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα σε περιοχή του Εσταυρωμένου, όπου οι υπάλληλοι καθαριότητας εργάζονταν για την αποκομιδή των σκουπιδιών.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Σύμφωνα με όσα τονίζει η ανακοίνωση του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων καθαριότητας & εργατοτεχνιτών δήμου Ηρακλείου, η ομάδα νεαρών επιτέθηκε επειδή οι υπάλληλοι με το απορριμματοφόρο τους χάλασαν τη βόλτα!

Ολόκληρη η ανακοίνωση:


«Εν καιρώ covid-19 καραντίνας, απαγόρευσης κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες και όλα τα άλλα περιορίστικα μέτρα για υγειονομικούς λόγους, φαίνεται ότι ορισμένους δεν τους πιάνει κανένα μέτρο και δρουν ανεξέλεγκτα καθώς οι άνανδροι χτύπησαν τους εργαζόμενους κατά την διάρκεια της νυχτερινής αποκομιδής απορριμμάτων στην περιοχή του Τ.Ε.Ι καθώς θεώρησαν ότι εμποδίζουν τον δρόμο στην νυχτερινή τους βόλτα στις τρεις το πρωί! Μετατρέποντας ένα μεροκάματο σε μεροκάματο του τρόμου αφού οι εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τις ιατρικές γνωματεύσεις. Η παραβατική συμπεριφορά των άγνωστων νταήδων δεν θα μείνει έτσι. Ο σύλλογος θα κατάθεση μήνυση κατά αγνώστων και ευελπιστεί γρήγορα να βρεθούν αυτοί που προκάλεσαν αυτή την αποτρόπαια πράξη. Είμαστε κοντά στους εργαζόμενους και δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το περιστατικό σχολίασε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός:

«Γνωρίζοντας την επαγγελματική επάρκεια των στελεχών της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. , αναμένω την γρήγορη σύλληψη και παραπομπή στη δικαιοσύνη των άνανδρων δραστών που επιτέθηκαν αναίτια και τραυμάτισαν τρεις εργαζόμενους της καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, σε ώρα υπηρεσίας. Στα θύματα της άνανδρης επίθεσης εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση, τόσον εμού όσο και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και την διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους μέχρι το τέλος της περιπέτειάς τους. Με αφορμή το θλιβερό αυτό περιστατικό πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές προς πάσα κατεύθυνση, ότι τέτοιες συμπεριφορές, που θυμίζουν άλλες εποχές, δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές» ανέφερε ο κ. Λαμπρινός.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.