Δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση με ειδικό ιατρό για τα μέλη του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος

featured image

Δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση για θέματα κεφαλαλγίας με ειδικούς ιατρούς, για την ενημέρωση των ασθενών σε θέματα διαχείρισης της κεφαλαλγίας τους, εξασφάλισε ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, αντιλαμβανόμενος τη δυσκολία πρόσβασης για αρκετά μέλη του σε ιατρεία κεφαλαλγίας και ειδικούς ιατρούς, ειδικά κατά την περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν. Η δράση αυτή, έρχεται ως συνέχεια παρόμοιας δράσης που υλοποίησε το 2019, με φυσικά και όχι διαδικτυακά ραντεβού τότε.

Η δράση, που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020, απευθύνεται σε μέλη του Συλλόγου, ασθενείς, οι οποίοι έχουν διαγνωσμένο από ιατρό το είδος της κεφαλαλγίας από το οποίο πάσχουν.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6908683806, από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 10:00πμ έως τις 2:00μμ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και η κατανομή των διαδικτυακών ραντεβού θα γίνεται βάση διαθεσιμότητας και ωραρίου και όχι ανά οποιαδήποτε γεωγραφική κατανομή. Ο ιατρός θα καλέσει με βιντεο-κλήση μέσω της εφαρμογής Viber την ώρα της συνάντησης, συνεπώς οι πάσχοντες που έχουν ραντεβού θα πρέπει  να βρίσκονται εντός Wi-Fi με καλό σήμα.


Οι ειδικοί ιατροί που θα κάνουν τις διαδικτυακές συναντήσεις συμμετέχουν σε εντελώς εθελοντική και αφιλοκερδή βάση.

Με τη συγκεκριμένη δράση ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος ελπίζει ότι πολλά μέλη του,  που πραγματικά το έχουν ανάγκη, θα λάβουν ενημέρωση για την αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας τους από ειδικό ιατρό. Ευελπιστεί δε ότι  το διάστημα που θα διαρκέσει η δράση του, να είναι εφικτό να εξυπηρετηθούν όλες οι αιτήσεις των μελών του.

Σχετικά με τον Σύλλογο Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος 

Ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος είναι ένας κοινωφελής μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ιδρύθηκε το 2017, με έδρα την Αθήνα. Απευθύνεται σε όσους πάσχουν από ημικρανία ή άλλες κεφαλαλγίες 

Είναι μέλος της PAIN ALLIANCE EUROPE και της EUROPEAN MIGRAINE AND HEADACHE ALLIANCE,  διεθνών ενώσεων ασθενών και άλλων φορέων ελληνικών ή διεθνών, που έχουν την δυνατότητα ή την βούληση να συμβάλουν στην επίτευξη των σκοπών του. Συμπεριλαμβάνεται επίσης στο Μητρώο Διαφάνειας Συλλόγων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο kefalalgies.gr και στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.