Έκτορας Μποτρίνι: Δεν παντρεύτηκα ποτέ – Δεν πιστεύω στον γάμο

featured image

Καλεσμένος στην εκπομπή «Direct» του Τάκη Χατζή ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Έκτορας Μποτρίνι. Ο σεφ μεταξύ άλλων μίλησε για τα προσωπικά του, όπου εξήγησε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ απάντησε και για το περιστατικό με το νεαρό μάγειρα και το καυτό λάδι στο εστιατόριό του στην Κέρκυρα.

Για το περιστατικό είπε: «Εγώ θέλω να πω ένα πράγμα, αν δεν ήμουν ο Μποτρίνι θα έβγαιναν να πουν αυτά τα πράγματα; Είναι ένα περιστατικό που εγώ δεν ήμουν παρών. Δεν ήμουν καν εκεί. Σε ένα περιστατικό που δεν έγινε καθόλου έτσι, κανείς δεν έδειρε κανέναν… Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν αναφορές, φαντάζομαι προσεχώς οι δύο εμπλεκόμενοι θα τα βρουν εκεί που πρέπει».


Και πρόσθεσε: «Όλες οι κουζίνες των εστιατορίων μου είναι ανοικτές με τζάμι… Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό θέλω να καταλάβεις, είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που εκτίθεται στην τηλεόραση να πάει να τραμπουκίσει κάποιον; Δεν ήταν καν καβγάς, ήταν φίλοι οι δυο τους. Το θέμα είναι πάρα πολύ πολύπλοκο. Κανείς δεν έριξε τίποτα σε κανέναν».

Για τα προσωπικά του ανέφερε: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ, έτυχε! Εγώ δεν πιστεύω στο γάμο, αλήθεια σου λέω. Το να συζείς με έναν άνθρωπο, γάμος δεν είναι; Εγώ έχω παντρευτεί με την… κουζίνα και η μαγειρική είναι γυναίκα! Όχι, τώρα δεν είμαι με καμία κοπέλα».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.