Μικρούτσικος σε Βαρθακούρη «Χαλάρωσε. Δεν είμαι τσάτσος σου»

featured image

Δεν ξεκίνησε η κόντρα στην ενότητα του Κανελλου και στην παρουσία του τελευταίου στο δωμάτιο επικοινωνίας. Η ένταση υπήρχε απο την αρχη της εκπομπής. Απο το μπλουζάκι USA στην αριστερό Ανδρέα Μικρούτσικο. Η εκπομπή ξεκίνησε και ο Ανδρέας είχε μούτρα. Και έσκασε στην ενότητα του Θέμη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια προσπάθεια να προχωρήσει τη ροή του live και να διακόψει τον Ανδρέα Μικρούτσικο κάτι το οποίο όμως δεν κατέστη δυνατό και εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον ήδη εκνευρισμένο παρουσιαστή.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο Θέμης με την Άννα – Μαρία! “Είπες ότι είμαι η ντροπή των gay”;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πάνια – Καρβέλας: Στην Καλαμάτα με τους νέους τους συντρόφους- Ποζάρουν όλοι μαζί (φωτο)

«Θέλετε τη γνώμη μου ή δεν τη θέλετε; Αν δεν τη θέλετε κατεβάζω ρολά! Είναι ακριβοθώρητη η γνώμη μου και όχι να την τσαλαπάτε! Είμαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και δεν είμαι ο τσάτσος κανενός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Ενώ σε σχόλιο τόσο του Χάρη Βαρθακούρη όσο και του Θέμη Κανέλλου πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ζήτησε συγγνώμη για τα λεγόμενα της είπε: «Δεν ισχύουν οι συγγνώμες. Οι συγγνώμες εφευρέθηκαν για να με κάνουν αυθαίρετο».

Αυτά είδαμε στον αέρα. Αυτά που δεν είδαμε στον αέρα ήταν η ένταση του Ανδρέα με τον Βαρθακούρη στο διάλειμμα αλλά και η προσπάθεια των ανθρώπων της παραγωγής να τον ηρεμήσουν με τον «γέροντα» να τα βάζει με τον Χάρη ζητώντας του να μην τον διακόψει ξανά με τον ίδιο τρόπο στον αέρα.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.