Ελένη Βιτάλη: Το μόνο για εμένα που είναι κάθετο απόλυτο, είναι ο Ιησούς Χριστός

featured image

Το Σάββατο στο «Σπίτι με το Mega» έρχεται ο Νίκος Κραουνάκης και μαζί του θα είναι η Ελένη Βιτάλη. Με αφορμή την επικείμενη εμφάνισή της, η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε την κορυφαία ερμηνεύτρια, η οποία προχώρησε σε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση.

Για τον Σταμάτη Κραουνάκη δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στα δύσκολα είναι μπροστάρης, οπότε σε αυτό υποκλίνομαι και στον άνθρωπο Σταμάτη».

Για τον χώρο της Τέχνης και αν έχει πληγεί από την πανδημία, είπε: «Ο χώρος της τέχνης δεν έχει πληγεί από την πανδημία, οι άνθρωποι που δεν μπορούν να πλησιάσουν την τέχνη έχουν πληγεί περισσότερο. Τα κατώτερα μεροκάματα, εκ των πραγμάτων, έχουν πληγεί περισσότερο».

Για τα τραγούδια της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δε ζω για να τραγουδάω… Ακούω τραγουδίστριες που λένε “αν δεν τραγουδήσω θα πεθάνω”, μακάρι να είχα κι εγώ αυτή τη μεγάλη λατρεία, αλλά έχω άλλες λατρείες».


Και εξήγησε: «Θέλω να έχω την ησυχία μου, ανθρώπους να μπορώ να επικοινωνήσω. Μαθαίνω πράγματα που δεν πρόλαβα να μάθω γιατί όταν ήμουν μικρή έτρεχα για το μεροκάματο, οπότε και οι γνώσεις μου ήταν ελλιπείς. Μη σου πω ότι και με τον κορονοϊό έχω κερδίσει πάρα πολλά πράγματα… Μου έδωσε ένα δώρο ο Θεός, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Δεν είναι ζωή μου η φωνή μου… Ζωή μου είναι οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που αγαπάω, ο πατέρας μου η μάνα μου που ζούνε ακόμα».

Για την καριέρα της είπε: «Δεν έχω απωθημένα στην καριέρα μου… Δεν γυρίζω γύρω γύρω. Προχωράω παρακάτω. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που στα 65 μου χρόνια νιώθω ενεργή και νέα…».

Και συμπλήρωσε: «Έχω μετανιώσει για πράγματα στο ενδιάμεσο του ναι και του όχι. Το μόνο που είναι για μένα που είναι κάθετο απόλυτο είναι ο Ιησούς Χριστός. Τίποτα άλλο».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.