Λευτέρης Πανταζής: Γιατί ζήτησε τη βοήθεια του Άδωνι Γεωργιάδη

featured image

Καλεσμένος του του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης, ο Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην κατάσταση που βιώνουμε όλοι λόγω του κορονοϊού, ενώ με ειλικρίνεια αναφέρθηκε στον κλάδο του και πόσο έχει πληγεί από την πανδημία. Μάλιστα, αποκάλυψε πως για το λόγο αυτό συναντήθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Στεναχωριέσαι σίγουρα και στεναχωριέσαι γιατί, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, παραγωγούς, σερβιτόρου, τραγουδιστές, τραγουδίστριες, λουλουδούδες, πορτιέριδες… 20, 30 επαγγέλματα το βράδυ και μπορεί και παραπάνω. Ένας ολόκληρος στρατός από πίσω με κόσμο ο οποίος ζει τη νύχτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τώρα, δεν έχουν δουλειά», είπε αρχικά.


Και συνέχισε: «Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πως να τους βοηθήσω. Δεν ξέρω. Έχω πάει και σε κάποιον υπουργό και μου είπε πως το κοιτάνε το θέμα με αγάπη».

Για να προσθέσει: «Στον Άδωνι Γεωργιάδη πήγα που είναι παλιός μου φίλος. Θα το κοιτάξει, μου είπε, με αγκαλιά. Πήγα σαν Λευτέρης Πανταζής γιατί νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια έχω χτίσει με το όνομα μου να μπορεί ο καθένας να σέβεται τον Λευτέρη τον φίλο σου και τον Πανταζή του κόσμου. Με σεβασμό, λοιπόν, κάθισα στο τραπέζι απέναντι του και μιλήσαμε για όλα τα πράγματα. Πρώτα για τη ζωή μας. Πως ξεκινήσαμε και οι δύο και τώρα αυτός είναι υπουργός και γω είμαι ο Λευτέρης Πανταζής από την αγάπη του κόσμου».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.