Ναταλία Γερμανού: Κουβάλησα πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου

featured image

Καλεσμένη του Τάκη Χατζή στο Direct ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για τον πατέρα της Φρέντυ, όπου με ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως δεν ήταν εύκολο να κουβαλάει το όνομά του, ενώ αποκάλυψε πώς αντέδρασε εκείνος όταν του είπε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός.

«Κουβάλησα πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν είπα στον πατέρα μου πως ήθελα να γίνω ηθοποιός αντέδρασε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα και δεν το έκανα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει. Θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί και να βρίσκω καταφύγιο».


Για να συμπληρώσει: «Μου είπε: “να μου πεις ακριβώς και ό, τι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Εμείς έχουμε δημοκρατία στο σπίτι μας” και όταν του λέω πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου λέει “αυτό ξέχνα το”. Μετά του είπα μήπως να γίνω τραγουδίστρια, μου είπε “και αυτό ξέχνα το”. Του είπα τότε “τι είναι αυτή η δημοκρατία, τι είδους δημοκρατία έχουμε στο σπίτι αφού μου λες ξέχνα το”. Και μου λέει, “θα γίνεις δημοσιογράφος”! Τέτοιου είδους δημοκρατία είχαμε στο σπίτι».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.