Μιχάλης Κεφαλογιάννης για κορονοϊό: Δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος

featured image

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε πριν λίγες ημέρες ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης. Ο γνωστός δημοσιογράφος με νέα ανάρτησή του στο Instagram αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του και στη δική του «μάχη» με τον covid-19, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά γράφει «δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος». Ωστόσο, με τον δικό του τρόπο προσπαθεί να διασκεδάσει λίγο την κατάσταση.

«Με τόσα κρασιά ελπίζω να μεθύσω τον κορονοϊό , ώστε να μου πει το μυστικό για να τον αντιμετωπίσω, καθώς δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος όπως φαίνεται όσο περνούν οι μέρες.

Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας, τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα σας για ταχεία ανάρρωση, αλλά και για την ονομαστική μου εορτή, που απ’ ότι φαίνεται θα θυμάμαι για πάντα», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με τόσα κρασιά ελπίζω να μεθύσω τον κορονοϊό , ώστε να μου πει το μυστικό για να τον αντιμετωπίσω, καθώς δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος όπως φαίνεται όσο περνούν οι μέρες. Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας, τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα σας για ταχεία ανάρρωση, αλλά και για την ονομαστική μου εορτή, που απ ότι φαίνεται θα θυμάμαι για πάντα. ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Κεφαλογιάννης (@kefalogiannis_) στις 8 Νοέ, 2020 στις 12:04 πμ PST

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.