Εβελίνα Παπούλια για Νίκο Σεργιανόπουλο: Το θάνατό του τον διαχειρίστηκα με σιωπή

featured image

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» ήταν η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τους Δύο Ξένους, το Νίκο Σεργιανόπουλο αλλά και τις σχέσεις της με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Για το θάνατο του Σεργιανόπουλου και πώς τον διαχειρίστηκε, απάντησε: «Τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δεν μου άρεσε καθόλου που έβλεπα να βγαίνουν να μιλάνε για τον Νίκο. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πώς δημοσιογραφικά είχε καλυφθεί το όλο θέμα. Κατά τη διάρκεια των Δύο Ξένων κάναμε κάποιες φορές παρέα. Με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές δεν είχα το περιθώριο, δεν είχα το χρόνο, ήμουν λίγο σαν την… τρελή, δεν είχα ζωή καθόλου», ανέφερε η ηθοποιός.


Για τον Αλέξανδρο Ρήγα αλλά και για τους Δύο Ξένους, είπε: «Εννοείται ότι είμαστε φίλοι με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Η αλήθεια είναι πως όταν με θέλει κάτι, σηκώνει το τηλέφωνο και με παίρνει. Όταν τον παίρνω εγώ απλά για να του πω “τι γίνεται;” Μπορεί να μην το σηκώσει. Και του γράφω “Αλέξανδρε, σε παίρνω να δω τι κάνεις”. Καλύτερα που οι Δύο Ξένοι τελείωσαν στις δύο σεζόν. Θα ήθελα να είχαμε ένα καλύτερο τέλος, δηλαδή πιο ολοκληρωμένο σαν φινάλε».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.