Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Ανυπομονώ να βγει το εμβόλιο του κορονοϊού, θα το κάνω

featured image

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πολλά, όπως για το ότι δεν έδωσε πανελλήνιες, επειδή ένιωθε – όπως χαρακτηριστικά είπε – «πνιγμό» με το σύστημα. Μίλησε, όμως, και για τον κορονοϊό, για τις θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν, τους αρνητές, αλλά και για το εμβόλιο, λέγοντας πως ο ίδιος – όταν έρθει – θα το κάνει.

«Έχω μία τύχη να μην έχω social media και έτσι μου σκάνε πολύ φιλτραρισμένα τα πράγματα. Το διασκεδάζω λίγο. Νομίζω ότι αυτή μας η αντίδραση είναι ενιαία και προς όλα τα πράγματα. Υπάρχουν αυτοί που θα πάνε με τους κανόνες και αυτοί που πάνε αντίθετα… Δεν εκπλήσσομαι… Δεν βλέπω δελτία ειδήσεων…» είπε ο ηθοποιός για τους αρνητές του κορονοϊού.


Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι είναι σοβαρό το θέμα του κορονοϊού. Πολύ σοβαρό το θέμα. Ανυπομονώ να έρθει το εμβόλιο… ναι θα το κάνω… Το να αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε για όλα και να κατασκευάζουμε θεωρίες συνωμοσίας για όλα είναι μεγάλο πρόβλημα. Έλεγε ένας γιατρός που τον ρώτησαν πολύ σοβαρός για το ποιο θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της ιατρικής τα τελευταία χρόνια. Είπε “τα εμβόλια. Αν σας πω στατιστικά πόσες ζωές έχουν σώσει τα εμβόλια και πόσες ζωές έχουν σώσει όλες οι θεραπείες και οι τεράστιες εκρήξεις της ιατρικής μαζί, θα σας φύγει το κεφάλι από τη διαφορά”».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.