“Big Brother” – Γιατί η Αφροδίτη είναι η πιο μισητή παίκτρια . Οι επιθέσεις και η δήθεν απελευθέρωση

featured image

Στο προφίλ της στο Instagram έχει καθημερινά άθλια σχόλια. Κυριολεκτικά άθλια. Δεν ξέρω αν τα εχει κρατήσει ακόμα-αν και μαθαίνω ότι τα σβήνει κατα δεκάδες- αλλά η τάση δείχνει ότι ο κόσμος τη μισεί. Δεν θα μπώ στη διαδικασία να τα μοιραστώ μαζί σας. Ακόμη και όταν τυχαίνει να το κάνω κάποιες φορές… επιλέγω τα πιό ήπια.

 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Big Brother” – Νέο βίντεο με την Χριστίνα Ορφανίδου στο κρεβάτι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Άννα Αμανατίδου κολάζει με τις πόζες της

Όμως, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Η ίδια η “Ντίντι” το προκαλεί με την στάση της. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει με απίστευτη κακία για την Αννα Μαρία, βρίζει τους φανς της, μπαίνει σε σχόλια και συζητήσεις στις σελίδες του “big brother” και προκαλεί τον κόσμο με χαιρέκακο τόνο. Είναι μακράν, η πιο αντιπαθητική και εμπαθής παίκτρια που έχω δει ποτέ σε reality.


 

 

 

Αφήστε που όταν βλέπει κάμερα το παίζει Αμερικανάκι με προφορά και όταν ξεχνιέται μιλάει κανονικά, όπως η γνωστή γειτόνισσα απο τα Πατήσια Αττικής. Καταντάει εμμονική με την Άννα Μαρία.

 

Αφήστε αυτή τη γύμνια και τα ξίγκια φόρα παρτίδα συνέχεια, όπου κοιτάξουμε στο ιντερνετ, ή στην τηλεόραση, προσπαθώντας να μας πείσει ότι αγαπάει αυτό το σώμα. Αγάπα το σώμα σου χριστιανή μου, αλλά εμείς τι σου φταίμε;

 

 

Σου πετάμε στη μούρη τον δικό μας κώλο να τον αγαπήσεις; Εσύ γιατί μας το κάνεις;

 

 

 

 

Την ίδια ώρα ο δήθεν κολλητός και γκει-ακτιβιστής, που το όνομά του μου διαφεύγει μίλησε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ , και ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε, κατά λέξη, ότι δεν θέλει να κρατήσει με ΚΑΝΕΝΑΝ επαφές μετά το παιχνίδι γιατί τελικά είδε τους χαρακτήρες και δεν του κάνει κανένας και πως μόνο ο Θέμης αξίζει από όλους αυτούς.  Ε… τι θα έλεγε το αγόρι.

 

 

 

Συμπέρασμα; Αν σε σιχαίνονται αυτοί που σε είχαν κάποτε κολλητή, καταλαβαίνεις Αφροδίτη πώς αισθάνεται ο υπόλοιπος κόσμος που από τότε σε απεχθανόταν;

 

Ήρεμα τα γράφω…

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.