Παρασκήνιο Alpha – Τέλος η “Αγγελική” . Η σειρά κόβεται μετά τις γιορτές

featured image

Πολύ χαμηλές επιδόσεις συνεχίζει να καταγράφει η «Αγγελική», η δραματική σειρά του Alpha που απ’ ότι μαθαίνω ήταν από τα ακριβότερα προγράμματα του σταθμού για τη φετινή σεζόν.

Το βράδυ της Δευτέρας είχε οριακά μέσο όρο τηλεθέασης διψήφιο 10,6% στο δυναμικό κοινό, όπως και χθές, παρά το ότι έχουν τρέξει πιο γρήγορα οι εξελίξεις, το σενάριο έχει γίνει πιο «σφιχτό» και η σκηνοθεσία πιο γρήγορη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μοντέλο του Playboy καταγγέλλει αεροπορική εταιρία – «Με εξευτέλισαν λόγω του μεγάλου μου στήθους» (Photos/Video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα τρία πλάνα του αντιδήμαρχου που τον εκθέτουν και το σχέδιο


Η σειρά μαθαίνω προβλέπεται να ολοκληρωθεί μετά τις γιορτές και δεν θα αντικατασταθεί από κάποια άλλη. Και προφανώς δεν πρόκειται ο Alpha να συνεχίσει τη συνεργασία με το δίδυμο Μπλάτσο – Ιωσηφέλη για την επόμενη σεζόν καθώς υπάρχει και η περσινή αποτυχία με το «Έρωτας μετά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μάρθα Καραγιάννη: Το σχόλιό της για τις φήμες ότι δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί

 

Πάντως απ’ ότι μαθαίνω ο σχεδιασμός του Alpha δεν είναι να συνεχίσει την επόμενη σεζόν αποκλειστικά και μόνο με ριάλιτι αλλά να έχει στο πρόγραμμά του τουλάχιστον μια με δύο σειρές. Ιδανικά μια κωμική και μια δραματική. Γι’ αυτό και έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με δημιουργούς για του χρόνου. Στο συγκεκριμένο θέμα θα επανέλθω…  [/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.