Κίρστι Άλει, 50 Cent, Γιον Βόιτ: Oι διάσημοι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ

featured image

Παραδοσιακά το Χόλιγουντ και γενικότερα η αμερικανική showbiz στην πλειοψηφία της είναι δημοκρατική. Ωστόσο, πάντα υπήρχαν και οι «επώνυμοι» Ρεπουμπλικάνοι που στήριζαν με θέρμη το κόμμα. Με τον Ντόναλντ Τραμπ, όμως, τα πράγματα κάπως άλλαξαν και αρκετοί ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη τους, αντιδρώντας στην πολιτική που ακολούθησε τα τελευταία 4 χρόνια ο Αμερικανός πρόεδρος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Τζένιφερ Λόρενς η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της παραδέχθηκε πως ψήφιζε το ρεπουμπλικανικό κόμμα, κάτι που πλέον λόγω Τραμπ, δεν κάνει. Ωστόσο, αρκετοί διάσημοι παρέμειναν πιστοί και σε αυτές τις εκλογές δήλωσαν ανοιχτά τη στήριξή τους στο νυν Πλανητάρχη.

Δείτε παρακάτω κάποιους από αυτούς:

Κιντ Ροκ

Ο τραγουδιστής της Κάντρι ποτέ δεν έκρυψε τις πολιτικές του πεποιθήσεις, ενώ τον Σεπτέμβριο συμμετείχε σε καμπάνια για τον Τραμπ. Άλλωστε, ο Κιντ Ροκ τον έχει επισκεφτεί και στον Λευκό Οίκο, ενώ έχουν παίξει μαζί και γκολφ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kid Rock (@kidrock) στις 5 Φεβ, 2020 στις 1:33 μμ PST

Stacey Dash

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν με τους δημοκρατικούς, αλλά στις προηγούμενες εκλογές ψήφισε Ντόναλντ Τραμπ, επειδή θεώρησε πως δεν έγινε καμία αλλαγή. Και σε αυτές είναι με το μέρος του νυν προέδρου, εκφράζοντας ανοιχτά την υποστήριξή της. Επιπλέον, ως βαθιά θρησκευόμενη που είναι, θεωρεί πως οι ρεπουμπλικάνοι εκφράζουν καλύτερα τα πιστεύω της.

It's a new month! It doesn't have to be a new year for us to get excited about setting our new resolutions. What's something that you can start planning RIGHT NOW to make you dreams come true? pic.twitter.com/vriRPkzReE

— Stacey DASH (@staceydash) November 2, 2020

Ροζάν Μπαρ

Η κωμική ηθοποιός Ροζαν Μπαρ, της οποίας η σατιρική εκπομπή «Ροζάν» κόπηκε το 2018, εξαιτίας ρατσιστικού σχολίου, είναι υποστηρίκτρια του Τραμπ. Μάλιστα, κυκλοφορούσε στους δρόμους με καπελάκι του.


2020 vision 😁🇺🇸 pic.twitter.com/kg6yTnmwQk

— Roseanne Barr (@therealroseanne) August 14, 2018

Γιον Βόιτ

Ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί ανέκαθεν ήταν ρεπουμπλικανός. Μάλιστα, κατά καιρούς έχει δηλώσει πως ο Τραμπ είναι ο «καλύτερος πρόεδρος της Αμερικής μετά τον Αβράαμ Λίνκολν». Σε αυτές τις εκλογές δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στα social media υπέρ του νυν πλανητάρχη.

We pray for @realDonaldTrump and for this land of the free we ask god to light up the skies and we ask for truths to prevail and may He give us his love and protection for all pic.twitter.com/6U7J9Hde46

— Bonnie Paul (@BonniePaulMusic) November 3, 2020

Κίρστι Άλεϊ

Η διάσημη ηθοποιός έχει ψηφίσει και τους δημοκρατικούς, αλλά και τους ρεπουμπλικάνους. Αυτή τη φορά τάχθηκε και πάλι υπέρ του Τραμπ, επειδή όπως λέει δεν είναι πολιτικός κι επειδή πιστεύει ότι θα βοηθήσει την αμερικανική οικονομία να ανακάμψει.

I’m voting for @realDonaldTrump because he’s NOT a politician. I voted for him 4 years ago for this reason and shall vote for him again for this reason. He gets things done quickly and he will turn the economy around quickly. There you have it folks there you have it🙄

— Kirstie Alley (@kirstiealley) October 17, 2020

50 Cent

Ο διάσημος ράπερ προκάλεσε αίσθηση όταν τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Τραμπ, κατακρίνοντας τον Τζο Μπάιντεν για την πολιτική που σχεδιάζει αναφορικά με την οικονομία. Μάλιστα, ο 50 Cent δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει που ο Τραμπ δεν θέλει τους μαύρους. Τα tweets του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και ο ίδιος δέχτηκε μεγάλη κριτική. Στη συνέχεια το πήρε πίσω, αλλά μάλλον κανείς δεν πιστεύει πως τελικά σε αυτές τις εκλογές δεν τον ψήφισε.

👀Yeah, i don’t want to be 20cent. 62% is a very, very,bad idea. 😟i don’t like it ! #abcforlife nov 18 #starzgettheapp pic.twitter.com/y9TsSs0o6Q

— 50cent (@50cent) October 20, 2020

LOL YO THIS GUY IS REALLY CRAZY https://t.co/5fenJY47dp

— 50cent (@50cent) November 3, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.