Σοκ για τον Μπόμπι Μπράουν: Νεκρός ο 28χρονος γιος του

featured image

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της κόρης του Μπόμπι Κριστίνα, την οποία είχε αποκτήσει από τον γάμο του με την Γουίτνεϊ Χιούστον, ο Μπόμπι Μπράουν βιώνει μία δεύτερη τραγική απώλεια. Ο 28χρονος γιος του Μπόμπι Μπράουν jr. από άλλο γάμο, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, οι Αρχές έλαβαν μια κλήση για επείγον περιστατικό λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα. Όταν έφτασαν βρήκαν τον 28χρονο νεκρό, ενώ όπως αναφέρεται δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ ο ατζέντης του δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOVERBOY🐐 (@b.brownjr)

Ο θάνατος του Μπράουν Τζούνιορ έρχεται να προστεθεί στις τραγικές απώλειες της οικογένειας για τον διάσημο ράπερ. Πρώτα έφυγε από τη ζωή από τη ζωή η Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Μπόμπι Μπράουν μέχρι το 2007, με τον θάνατό της τον Φεβρουάριο του 2012 να σοκάρει τον κόσμο.


Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα του ξενοδοχείου της μετά από ατύχημα που είχε, ενώ τα πρόβλημα στην καρδιά και η χρήση ναρκωτικών είχαν συνδεθεί με τον θάνατό της. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έριχναν ευθύνες στον ράπερ αφού θεωρούσαν πως εκείνος ήταν υπεύθυνος για το μπλέξιμο της Χιούστον με τον κόσμο των ναρκωτικών.

Τρία χρόνια αργότερα, η κόρη της Χιούστον και του Μπράουν, Μπόμπι Κριστίνα βρέθηκε νεκρή και αυτή χωρίς τις αισθήσεις της στη μπανιέρα του σπιτιού της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρέμεινε σε κέντρο αποκατάστασης για έξι μήνες μέχρι τον θάνατό της τον Ιούλιο του 2015 σε ηλικία 22 ετών.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από εγκεφαλική βλάβη που προκάλεσε η χρήση ναρκωτικών. Ο πατέρας θεώρησε υπεύθυνο για τον θάνατό της τον σύντροφό της, Νικ Γκόρντον. Ο τελευταίος διώχθηκε δικαστικά και κρίθηκε ένοχος. Τον Ιανουάριο του 2020, ο Γκόρντον πέθανε μετά από χρήση ηρωίνης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOVERBOY🐐 (@b.brownjr)

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.