10 Φoρές Καλύτερος Απ’ Τον Bασιλάκο: Aυτός Ήταν Η Πpώτη «Επιλoγή» Toυ ALPHA Για Το The Bachelor (Pic)

featured image

Γιατί χάλασε το deal τελικά;

10 Φoρές Καλύτερος- Ο Παναγιώτης Βασιλάκος… του πήρε τη θέση στο παρά πέντε. Δεύτερος ήρθε ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε ό,τι αφορά στο «Τhe Bachelor», καθώς αρχικά η πρόταση είχε γίνει σε έναν άλλον….

Γιατί χάλασε το deal τελικά;


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος… του πήρε τη θέση στο παρά πέντε.

Δεύτερος ήρθε ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε ό,τι αφορά στο «Τhe Bachelor», καθώς αρχικά η πρόταση είχε γίνει σε έναν άλλον αναγνωρίσιμο Έλληνα, σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day».

Η παρουσιάστρια του πρωινού του ALPHA, τόνισε μάλιστα πως δεν ήταν εκείνος που απέρριψε την πρόταση του σταθμού -όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας του- καθώς το κανάλι ύστερα από πολλά ραντεβού αποφάσισε να επιλέξει έναν άνδρα με πιο «συνιθισμένα» ενδιαφέροντα.

Όπως μάθαμε, ο πρώτος στον οποίο είχε κάνει την πρόταση η ALPHA ήταν


ο 34χρονος ηθοποιός Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στο Survivor.

«Σας αποκαλύπτω για πρώτη φορά ότι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι όντως ένα πρόσωπο που είχε βολιδοσκοπήσει ο ALPHA για τη θέση του ‘Bachelor’.

Είχαν γίνει πολλά και πολύωρα ραντεβού. Δυστυχώς, όμως, για τον Νάσο δε μπορούσε να υπάρχει καλύτερη συνέχεια και προοπτική.

Γιατί κρίθηκε από την παραγωγή πως τα ενδιαφέροντα του είναι λίγο πιο εναλλακτικά. Δηλαδή γιόγκα, ταξίδια, ενδοσκόπηση, Θιβέτ…πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.