Στιβ Μιλάτος: «Σταμάτησα να είμαι στρίπερ επειδή πήγα με την κουμπάρα και τη νύφη. Σοκαρίστηκα» (video)

featured image

Ο Στιβ Μιλάτος έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, κλείνοντας καμπάνιες που πολλοί συνάδελφοί του στην Ελλάδα θα ζήλευαν. Το νεαρό μοντέλο έχει φωτογραφηθεί μαζί με διάσημα μοντέλα όπως η Kate Moss και είχε συμμετάσχει αρκετές φορές στο παρελθόν, στις εβδομάδες μόδας που γίνονται κάθε χρόνο στο Μιλάνο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – «Big Brother»: Αγνώριστη η Σοφία Δανέζη πριν τις διορθωτικές επεμβάσεις (φωτο)

Ο Στιβ Μιλάτος που πριν από λίγο καιρό επισημοποίησε το δεσμό του με τη σύντροφό του, Άννα Παπαϊωάννου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μίλησε για την περίοδο που εργαζόταν ως stripper σε bachelorette και πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε τον λόγο που τον σόκαρε και τον έκανε να σταματήσει να χορεύει.


«Έγινε κάτι και σταμάτησα να είμαι στρίπερ. Μπορεί να δείχνω “ροκ”, αλλά είμαι παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα. Πήγα σε ένα bachelor party… Ήταν σε σπίτι, με πέντε γυναίκες. Ήμουν μαζί με έναν φίλο μου. Τον πήρα μαζί και χορέψαμε. Τελικά υπήρξε συνεύρεση μεταξύ κουμπάρας και νύφης και εμένα και του φίλου μου μαζί.

Αυτό με σόκαρε! Με ενόχλησε η ιδέα ότι αύριο παντρεύεται. Αν έχεις απωθημένα δεν παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω. Δεν θέλω να χαλάσω την ιδέα που έχω για τις γυναίκες.»

Όσον αφορά το δικό του μπάτσελορ ο ίδιος απάντησε:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Άρχισαν τα όργανα στο Big Brother – Ερωτικές σκηνές στο ριάλιτι

«Με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να κάνουμε τα bachelor πάρτι μας μαζί, στο ίδιο μαγαζί, σε αντίθετα τραπέζια. Παλιά δεν υπήρχαν αυτά. Το bachelor party είναι ξενόφερτο. Εγώ είμαι πιο παραδοσιακός»

Αναφορικά με το reality «Bachelor» ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα πήγαινα στο Bachelor, ακόμα και αν ήμουν ελεύθερος»

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.