Πανικός στο “Style Me Up” – Η κρίση πανικού και η λιποθυμία. Έχασε τις αισθήσεις του ο…

featured image

Πρεμιέρα έχει αύριο στο Open το καθημερινό μαγκαζίνο μόδας “Style Me Up” και όπως πληροφορούμαι, ήδη οι συντελεστές και η παραγωγή της εκπομπής έχουν έτοιμα τα πρώτα 15 επεισόδια.

Η χημεία μεταξύ της επιτροπής είναι ακόμη σε αναζήτηση με τον Σαμαρά ωστόσο να κάνει τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του μπροστά και πίσω απο τις κάμερες προκαλώντας γέλια στους “συνδαιτημόνες του”.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – «Big Brother»: Αγνώριστη η Σοφία Δανέζη πριν τις διορθωτικές επεμβάσεις (φωτο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Άρχισαν τα όργανα στο Big Brother – Ερωτικές σκηνές στο ριάλιτι

Όμως υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές. Γιατί μπορεί αύριο στις 14.45 να δούμε όλοι την πρεμιέρα το μεσημέρι αλλά πίσω απο τις κάμερες κατα την διάρκεια του πρώτου επεισοδίου ο Τρύφωνας έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο κομμωτής στεναχωρήθηκε πολύ απο τις επιδόσεις μιας παίκτριας, τον έπιασε τρέμουλο με αποτέλεσμα στο τέλος να χάσει τις αισθήσεις του. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πώς ο “Φωφός” δεν άντεξε μιας και υπέβαλε εδώ και έναν μήνα τον οργανισμό του σε μια πολύ αυστηρή έως απαγορευμένη δίαιτα με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Αμέσως εκλήθη το ΕΚΑΒ και τον επανέφεραν με ορό γλυκόζης στο σώμα του.

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.