Άσλεϊ Γκράχαμ: Το plus size μοντέλο ποζάρει γυμνό και στέλνει μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

featured image

Είναι ένα τα πιο διάσημα plus size μοντέλα στον κόσμο, που όμως δεν περιορίζεται μόνο σε πασαρέλες και προωθήσεις προϊόντων. Αλλά φροντίζει με κάθε τρόπο να στέλνει τα δικά της κοινωνικά μηνύματα, ειδικά όσα έχουν να κάνουν με τη διαφορετικότητα και το body shaming.

Ο λόγος για την Άσλεϊ Γκράχαμ, η οποία μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media τονίζει με κάθε ευκαιρία και τρόπο προς όλες τις γυναίκες πόσο σημαντικό είναι να αγαπούν το σώμα τους και να μη ντρέπονται γι’ αυτό. Το μοντέλο που πρόσφατα έγινε μητέρα, δεν διστάζει μέσα από τα social media να κάνει αναρτήσεις που δείχνουν τις ατέλειες του σώματός της, ειδικά μετά τον ερχομό του μωρού της.


Αυτή τη φορά, η Γκράχαμ ανέβασε στο Instagram μία ολόγυμνη selfie (είχε φροντίσει να καλύψει τα επίμαχα σημεία) μπροστά από τον καθρέφτη της, την οποία συνόδευσε με το λιτό σχόλιο:  «Nakie big girl».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

nakie big girl 👋🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις 18 Οκτ, 2020 στις 7:38 πμ PDT

Η φωτογραφία ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να της κάνουν θετικά σχόλια, τονίζοντάς της μεταξύ άλλων πως το σώμα της δεν είναι «big», αλλά κανονικό.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.