Χοπ Χικς: Η συνεργάτιδα και πρώην μοντέλο που κόλλησε τον Τραμπ (pics)

featured image

Η 31χρονη Χοπ Χικς είναι το κρούσμα στον Λευκό Οίκο που μετάδωσε τον κορονοϊό στον Ντόναλντ Τραμπ.

Η τύχη τα… έφερε έτσι που ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε φτάσει σε σημείο να χαρακτηρίσει τον κορονοϊό μία απλή γρίπη που θα φύγει, να βρεθεί σήμερα το πρωί θετικός και να τεθεί σε καραντίνα.

Όλα δείχνουν οτι ο άνθρωπος που του μετέδωσε τον ιό είναι η στενή συνεργάτιδά του, Χοπ Χικς, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία 8 χρόνια σε διάφορους τομείς.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έδιωξε από το σπίτι σαν «βρεγμένη γάτα» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου(video)

Ποια όμως είναι η 31χρονη γυναίκα που ευθύνεται για αυτό;


Η παρουσία της στο μόντελινγκ

Η Χικς σε ηλικία περίπου 16 ετών, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση στο περιοδικό Greenwich  το 2002, ενώ στη συνέχεια επιλέχθηκε να να ποζάρει για καμπάνια της Ralph Lauren μαζί με την μεγαλύτερη αδελφή της, την Mary Grace.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Big Brother: Aκουμπάνε επίμαχα σημεία συμπαικτών τους (video)

Μάλιστα έγινε εξώφυλλο τόσο στη νουβέλα «Hourglass Adventures» το οποίο αφορούσε ένα 10χρονο κοριτσάκι που ταξίδευε στο χρόνο, όσο και στο The It Girl που κυκλοφόρησε το 2005.

Η συνεργασία της με τον Τραμπ

Το 2012 ξεκίνησε να δουλεύει με την εταιρία Hiltzik Strategies και κυρίως για την κόρη του Ντόναλντ ΤραμπΙβάνκα, όμως 2 χρόνια αργότερα έγινε αποκλειστικός συνεργάτης της The Trump Organization που διαχειρίζεται τις περίπου 500 επιχειρήσεις που έχει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2015, αν και ήταν μόλις 26 ετών ο Ντόναλντ Τραμπ την επέλεξε ως γραμματέα Τύπου, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην λίστα Forbes 30 Under 30.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου διαχειριζόταν καθημερινά περίπου 250 αιτήματα για συνεντεύξεις του υποψήφιου τότε προέδρου, αποφασίζοντας που θα μιλήσει και που όχι.

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.