Απονεμήθηκαν τα Medical Beauty Awards 2020

featured image

Σε μια εντυπωσιακή από κάθε άποψη βραδιά εκπρόσωποι των εταιρειών που διακρίθηκαν στα Medical Beauty Awards 2020 παρέλαβαν τα βραβεία τους και έστειλαν το μήνυμα ότι η αγάπη για καινοτόμα – ποιοτικά προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους που σχετίζονται με την υγεία της ομορφιάς και της αντιγήρανσης είναι ανεξάντλητη.

Α. Γιάννης Μπεσσής, Country Manager, Allergan Aesthetics, Σχίζα Ρούλα Associate Business Unit Director

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 1η χρονιά από την Boussias Communications και ανέδειξαν  τις εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικά σημεία, θεραπείες και προϊόντα τα οποία μπορούν να ενταχθούν μέσα στον ευρύτερο χώρο της υγείας της ομορφιάς και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά την Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική, την Αποκατάσταση Μαλλιών και την Κοσμητική Οδοντιατρική.

Αθανάσιος Αθανασίου, MD, PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Πρόεδρος ΑΒΗ Medical Group, Ντόλυ Φατσέα, MD,PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος,Αντιπρόεδρος ΑΒΗ Medical Group, Βραβείο, Medical Beauty Center of the year

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο House124, στο Χαλάνδρι, στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται  στον χώρο του της υγεία της ομορφιάς, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν το δικό τους μήνυμα ότι η εξωστρέφεια, οι καινοτόμες ιδέες καθώς και εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο, είναι τα βασικά εργαλεία που έχουν για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που επιτάσσει η σύγχρονη εποχή αλλά και το μέλλον.

Χρυστόφορος Τζερμιάς, Δερματολόγος Επιστημονικός Διευθυντής IQ SKIN ClINICS, Ράπτη Ιωάννα, Managing Director, Medical Beauty Company of the year,


Συγχαρητήριο μήνυμα μέσα από το οποίο τόνισε την σημασία που έχουν θεσμοί σαν τα Medical Beauty Awards στον χώρο της υγείας της ομορφιάς, έστειλε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Dr. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πλαστικός Χειρουργός, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Συγκεκριμένα o Dr. Εξαδάκτυλος ανέφερε: «Οι θεσμοί που προάγουν την πρωτοτυπία και τη βελτίωση των υπηρεσιών σε όλους τους χώρους αλλά ειδικότερα στο χώρο της υγείας αξίζουν την προσοχή και την ενίσχυση μας. Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντική η συγκεκριμένη διοργάνωση που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στο χώρο της ομορφιάς που αναμφίβολα είναι από τους σημαντικότερους επιχειρηματικά παγκοσμίως. Παρά τις δυσκολίες η ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης υπήρξε ένας επιτυχής άθλος. Ευχόμαστε το 2021 η αντίστοιχη εκδήλωση με την εμπειρία της φετινής να λάμψει».

Μαρία Καραμπουρνιωτη, Πρόεδρος της Beaute Marine Group Of Companies, Iωάννης Καραμπουρνιωτης, Μηχανικός Αυτοματισμού MSc, Υπεύθυνος τμήματος μηχανημάτων, Medical Beauty Equipment Brand of the Year

Μεγάλοι νικητές των Grand βραβείων της φετινής διοργάνωσης ήταν η εταιρεία IQ Skin Clinics | Dr. Tzερμιάς, η οποία κέρδισε τον τίτλο «Medical Beauty Company of the Year», το πολυιατρείο Athens Beverly Hills Medical Group, το οποίο κέρδισε τον τίτλο «Medical Beauty Center of the Year», το brand Avène, το οποίο κέρδισε τον τίτλο «Medical Beauty Brand of the Year» και το brand Vagheggi  Liposinergy, το οποίο κέρδισε τον τίτλο «Medical Beauty Equipment Brand of the Year».

Παντελάτος Χριστόφορος, CEO Luminar,΄Αννα Μαρία Παπίρη Δημοσιογράφος-Συγγραφέας, Co-Founder Wellness Project, Boussias Communication, Platinum, Μedidrops, Crystal Retinal

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των ΕΛΑΜΑΤ (Ελληνική Ακαδημία Μεταμόσχευσης και Αποκατάστασης Τριχωτού) και ΠΣΒΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών & Αρωμάτων). Χορηγοί επικοινωνίας των Medical Beauty Awards 2020 ήταν οι PLANbe magazine, businesswoman.gr, beautyblog.gr, infowoman.gr, likewoman.gr, fashionfever.world, asist.gr και η ιατρική εκπομπή Ώρα Μεταμόρφωσης.

Aρριανάς Λεωνίδας CEO, Cosmedical, Λάζαρης Χρήστος Διευθυντής Πωλήσεων, Platinum Cosmedical | Vivacy Desirial®

Υποστηρικτής του event φωτογράφισης των Medical Beauty Awards ήταν η Allergan Aesthetics.

Στο site medicalbeautyawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς επίσης φωτογραφίες της βραδιάς.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.