Θανάσης Ευθυμιάδης: Παραδίδει μαθήματα διαλογισμού στο Instagram

featured image

Αν και είναι σχετικά νέο μέλος στο Instagram, αφού άνοιξε λογαριασμό μόλις πρόσφατα, όμως, έχει καταφέρει με τις αναρτήσεις του να ξεχωρίσει. Και αρκετές φορές να συζητείται για την αυθεντικότητά του.

Ο λόγος για τον Θανάση Ευθυμιάδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής με τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς και τις δύο κόρες τους, κοντά στη φύση.

Η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού είναι ένα βίντεο, στο οποίο παραδίδει μαθήματα διαλογισμού, αφού όπως ανέφερε, πολλοί του το ζήτησαν.

Το βίντεο το συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο:

«Ήσυχος διαλογισμός. Εσείς πού θέλετε να δοκιμάσετε αλλά δεν ξέρετε πως, με πολύ ευγενικό τρόπο μου ζητάτε να σας πω από πού και πώς να αρχίσετε.

Λοιπόν αύριο, που θα είναι Κυριακή, μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας αυτό το δώρο. Ζητήστε το και από την παρέα σας ή από την οικογένειά σας και πείτε: Θέλω 15 λεπτά για μένα. Είναι σημαντικό. Με άδειο στομάχι, φορέστε άνετα ρούχα, βρείτε ένα ήσυχο μέρος. Αν είναι στη φύση, καλώς. Αν είναι στο δωμάτιό σας πάλι καλώς (ανοίξτε λίγο το παράθυρο). Βάλτε alarm 11 λεπτά στο τηλέφωνό σας και κλείστε το. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα τα 11 λεπτά μου φάνηκαν μία ώρα, για αυτό μην το κρίνετε από την πρώτη φορά. Κάντε το για μία εβδομάδα και μετά Αποφασίστε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, ο διαλογισμός είναι κάτι αποκλειστικά βιωματικό».


Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εσείς πού θέλετε να δοκιμάσετε αλλά δεν ξέρετε πως, με πολύ ευγενικό τρόπο μου ζητάτε να σας πω από πού και πώς να αρχίσετε. Λοιπόν αύριο, που θα είναι Κυριακή, μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας αυτό το δώρο. Ζητήστε το και από την παρέα σας ή από την οικογένειά σας και πείτε: Θέλω 15 λεπτά για μένα. Είναι σημαντικό. Με άδειο στομάχι, φορέστε άνετα ρούχα, βρείτε ένα ήσυχο μέρος. Αν είναι στη φύση, καλώς. Αν είναι στο δωμάτιό σας πάλι καλώς (ανοίξτε λίγο το παράθυρο). Βάλτε alarm 11 λεπτά στο τηλέφωνό σας και κλείστε το. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα τα 11 λεπτά μου φάνηκαν μία ώρα, για αυτό μην το κρίνετε από την πρώτη φορά. Κάντε το για μία εβδομάδα και μετά Αποφασίστε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, ο διαλογισμός είναι κάτι αποκλειστικά βιωματικό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις 10 Οκτ, 2020 στις 6:00 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.