Ο Σάκης Ρουβάς μάς ξεναγεί στο θερμοκήπιό του

featured image

Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής ήταν στις 16 Οκτωβρίου και ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή την ημέρα αυτή, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους το θερμοκήπιο που διατηρεί στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά, αλλά και τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθούν οικογενειακώς.

Έτσι, ο τραγουδιστής ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο όπου μας ξεναγεί στο θερμοκήπιο. Σε αυτό δείχνει το μποστάνι του με τις ντομάτες, τα ντοματίνια, τα αγγουράκια, τις μελιτζάνες, τις φράουλες και άλλα πολλά λαχανικά, ενώ μεταξύ άλλων εξηγεί πόσο εύκολο είναι να φυτέψει κανείς ένα κρεμμύδι.

Επίσης, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για την καλλιέργεια των λαχανικών του, δοκιμάζοντας κάποια από αυτά.


«Όταν η αγάπη για την φύση μετατρέπεται σε ένα δημιουργικό χόμπι, το οποίο βοηθάει ουσιαστικά στη βιωσιμότητα του τρόπου παραγωγής τροφίμων», γράφει ο τραγουδιστής στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όταν η αγάπη για την φύση μετατρέπεται σε ένα δημιουργικό χόμπι, το οποίο βοηθάει ουσιαστικά στη βιωσιμότητα του τρόπου παραγωγής τροφίμων 🌱 #foodheroes #WorldFoodDay #greenhouse #gardening #growyourown #plants

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις 16 Οκτ, 2020 στις 7:07 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.