Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Ιωάννα Μαλέσκου: Ε, δεν θα ζητήσω και συγγνώμη

featured image

Τις προηγούμενες ημέρες σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ιωάννα Μαλέσκου. Τα σχόλια της πρώτης και όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της «Pop Up» για την ενδυματολογική εμφάνιση της Μαλέσκου στην εκπομπή της «Love it» προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της.

«Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, δεν είναι για να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή. Πού θα πάμε έτσι μεσημέρι στις 12; Δεν είναι ωραίο για πρωί, είναι ωραίο για βράδυ να πας κάπου αλλού» είχε αναφέρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ από τον τηλεοπτικό «αέρα» είχε δώσει την δική της απάντηση στο μοντέλο και παρουσιάστρια του Alpha.

«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δε σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες…» είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τώρα, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία με τη σειρά της έδωσε τη δική της απάντηση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει.


«Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμο της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Κάνεις ότι πιστεύεις εσύ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε αυτό ή δεν το έκανε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε σχετικά με το «θόλωμα» που είχαν κάνει στο βίντεο που προβλήθηκε στο Pop Up κατά την παρουσίαση του αποσπάσματος από το «Love It»: «Εγώ είμαι παρουσιάστρια κατ’ αρχάς, δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου. Και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι».

Και συμπλήρωσε: «Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθεια μας και κακοπροαίρετος δεν ήταν κανείς. Να το πούμε και αυτό. Το να σχολιάστηκε κάτι στην εκπομπή που έχει ειπωθεί από άλλη εκπομπή και από άλλον άνθρωπο και ακούστηκε μια φράση, που ακούγεται εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν, είναι η χρησιμοποίηση που έχει κάνει ένας άλλος άνθρωπος σε μια φράση. Εγώ, οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, το έκοψα ξεκάθαρα και έμεινα στο στιλιστικό κομμάτι».

Για το αν προτίθεται να της ζητήσει συγγνώμη, είπε: «Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω συγνώμη, εάν έχω κάνει κάτι κακό, φυσικά και θα το είχα κάνει κατευθείαν. Από τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα… Ε, δεν θα ζητήσω και συγνώμη! Όχι! Ίσως να μην της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο, οκ, αυτό είναι θέμα της».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.