Βάσω Λασκαράκη: Η γνωριμία με τον σύζυγό της και η επιθυμία να μεγαλώσει την οικογένειά της

featured image

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης, η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να απέχει φέτος από την τηλεόραση, για την εκπομπή που ήταν να παρουσιάσει, αλλά δεν προχώρησε, και για τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο. Μάλιστα, αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να μεγαλώσει η οικογένειά τους. Η Λασκαράκη έχει μία κόρη τη, Εύα από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Για την εκπομπή που είχε ακουστεί ότι συζητούσε να παρουσιάσει στον Alpha είπε: «Φέτος ένιωσα έτοιμη ότι πρέπει να το κάνω. Τελικά κάτι μου είπε ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήταν κάτι που ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει».

Και πρόσθεσε: «Αρνήθηκα τα σήριαλ που μου πρότειναν, γιατί είχαν γυρίσματα το καλοκαίρι και ήθελα να δω τον άντρα μου και το παιδί μου».

Για το πώς είναι η νέα καθημερινότητά της φέτος μακριά από την τηλεόραση, είπε: «Προς το παρόν δεν μου λείπει η δουλειά μου, γιατί δούλευα ασταμάτητα για πολλά χρόνια. Τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί χωρίς άγχος. Είναι μια άλλη ζωή».


Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα. Τον προσέγγισα εγώ μετά από ένα χρόνο. Συναντηθήκαμε για μια δουλειά που ήθελα να με βοηθήσει κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί. Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός».

Είπε ακόμη πως η ίδια μαγειρεύει και μάλιστα καλά, αλλά ελέω του συζύγου της που είναι σεφ, πλέον δεν χρειάζεται να το κάνει πολλές φορές.

Τέλος, για το πώς νιώθει που φέτος δεν εργάζεται δήλωσε: «Είμαι πολύ καλά, δεν μου λείπει η δουλειά. Απολαμβάνω την Εύα και βλέπω τον άντρα μου. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου.. Το θέλω πάρα πολύ… Υπάρχουν προτεραιότητες τις οποίες έχω βάλει και είμαι πολύ καλά…».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.