Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

featured image

Μία ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη μέσα από το νοσοκομείο ήταν αρκετή για να λαχταρίσει τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ηθοποιός ανέβασε, χθες, στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου φοράει μάσκα και πεταλούδα στο χέρι.

Στη λεζάντα, δε, ζήτησε συγγνώμη από τους συναδέλφους του στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ξαναγύρισες ε???????????? !!!!!! Σόρρυ από τους συναδέλφους στο Έλα στη θέση μου που τους κρέμασα». Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ξαναγύρισες ε???????????? !!!!!!σορυ από τους συναδέλφους στο έλα στη θέση μου που τους κρέμασα !!!! #denthapethanoumepotekoufalanekrothafti @geroukalis βοηθα


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις 20 Οκτ, 2020 στις 3:12 πμ PDT

Το έκανε, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy day, εξηγώντας: «Να σας καθησυχάσουμε, είναι μια χαρά. Από ότι είδα τον ταλαιπώρησε ένας έντονος πόνος στην κοιλιακή χώρα. Αγχώθηκε πολύ. Πήγε στο νοσοκομείο. Είναι καλά. Μάλιστα έκανε και τεστ κορονοϊού και είναι μια χαρά. Νομίζω πως θα πάρει εξιτήριο πολύ σύντομα και θα γυρίσει και στα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.