Ο αδελφός κορυφαίου υπουργού παίζει στις Άγριες Μέλισσες

featured image

Αν και βρισκόμαστε στα πρώτα επεισόδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες, μέχρι στιγμής στη σειρά έχουν μπει αρκετά νέα πρόσωπα – και στο επόμενο διάστημα θα μπούνε και άλλα – και το κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του συμμετοχή στην εξέλιξη της πλοκής.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα, είναι και ο πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού δικαστηρίου Λάρισας στη δίκη της Ελένης κι εκείνος που κλήθηκε να αποφασίσει την ποινή της για τον θάνατο του Σέργιου Σεβαστού. Ο λόγος για τον ηθοποιό, Μανώλης Γεραπετρίτη.


Και αν το όνομά του σας λέει κάτι ή μάλλον σας παραπέμπει σε εκείνο του υπουργού Επικρατείας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Γεραπετρίτη, τότε καλά κάνετε. Γιατί οι δυο τους είnαι αδέλφια και μάλιστα αγαπημένα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος πρόσφατα, η οικογένειά του έχει κατά κάποιο τρόπο σχέση με… Διαφάνι! «Το χωριό μου είναι κοντά στο Διαφάνι της Καρπάθου και ο μπαμπάς μου συμπωματικά υπηρέτησε, την εποχή που υποτίθεται ότι διαδραματίζεται η σειρά, εκεί, στο Διαφάνι Καρπάθου, το 1955-1960 οπότε έχω και συναισθηματικούς λόγους που είμαι στο σήριαλ», είχε δηλώει στην κάμερα του Ευτυχείτε ο ηθοποιός.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.