Γάμος Ελεονώρας Ζουγανέλη: Κεφάτη η νύφη, συγκινημένος ο πατέρας της Γιάννης

featured image

Σε κλειστό κύκλο, λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό, παντρεύτηκε το Σάββατο (10/10) η Ελεονώρα Ζουγανέλη τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου. Το μυστήριο έγινε στις Σπέτσες στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά. Μάλιστα, το ζευγάρι ανέβασε στα social media φωτογραφίες από την προσωπική τους στιγμή.

Το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκα πλάνα από τον γάμο της τραγουδίστριας με τον δικηγόρο. Και αυτά, βλέπουμε τη νύφη να φτάνει στο εκκλησάκι με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων. Όταν, δε, το καραβάκι πλησίασε, οι κόρνες ήχησαν.


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φορώντας ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, είχε στο πλευρό της τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος της κρατούσε το χέρι και τη βοήθησε να κατέβει. Η συγκίνησή του ήταν έκδηλη, ενώ η νύφη ήταν σε μεγάλα κέφια, ειδικά όταν εμφανίσθηκε στην προβλήτα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Στα πλάνα, βλέπουμε ακόμα τη στιγμή που ο Γιάννης Ζουγανέλης ετοιμάζεται να παραδώσει την κόρη του στον γαμπρό κι εκείνη χαμογελαστή και υπό τους ηχούν των παραδοσιακών οργάνων να αναφωνεί: «Έλα Παναγιά μου».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.