Οι ποινές της Χρυσής Αυγής: Ποιες προβλέπονται, πότε θα ανακοινωθούν

featured image

Αναλυτικά τι ισχύει με τις ποινές που θα επιβληθούν στον Νίκο Μιχαλολιάκο και στα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, της Χρυσής Αυγής.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η καταδικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή, η οποία πλέον και επίσημα έχει τον τίτλο της εγκληματικής οργάνωσης, όλο το ενδιαφέρον πλέον συγκεντρώνεται στις ποινές που θα επιβληθούν.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αρχικά είναι οτι η όλη διαδικασία λογικά δεν θα ολοκληρωθεί σήμερα καθώς θα μιλήσουν οι δικηγόροι όλων των κατηγορουμένων για να ζητήσουν να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “Big Brother” – Το κοινό σταυρώνει τον Κεχαγιά «Είσαι δούλος της»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – «Big Brother»: Τα ουρλιαχτά της Αφροδίτης – Έτοιμη να τα σπάσει όλα για να βρει ποιος της έφαγε τη μπανάνα (video)

Μετά θα αγορεύσει ο εισαγγελέας επί των αιτημάτων τους και ακολούθως θα συνεδριάσει το δικαστήριο, προκειμένου να αποφασίσει για τις τελικές ποινές.

Το προβλεπόμενο πλαίσιο ποινής για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση είναι από 5 έως 10 χρόνια κάθειρξη, ενώ αν αναγνωριστούν ελαφρυντικά τότε οι ποινή μπορεί να πέσει από 1 έως και 5 έτη.

Η ποινή για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην οποία καταδικάστηκαν ο Νίκος Μιχάλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς, ο Ηλίας ΚασιδιάρηςΙωάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Ηλίας Παναγιώταρος είναι από 5 έως 15 χρόνια κάθειρξη, ενώ αν υπάρξουν ελαφρυντικά ξεκινάει από  τα 2 χρόνια και φτάνει στα 8.

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.