“Big Brother” – Ο Μικρούτσικος “τελείωσε” απο τον αέρα χθες τον Βαρθακούρη

featured image

Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τον Ανδρέας στον αέρα. Όπως είπε κάποια στιγμή και ο ίδιος… «ήμουν νιος και γέρασα». Όμως ο αειθαλής “γέρος” χθες έκανε πολλά unfair . Ειδικά χθες ένιωσα πως όλο το live είχε στηθεί πάνω του. Προφανώς επειδή τα νούμερα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν χαμηλά και ο ανταγωνισμός χθες ακόμη μεγαλύτερος; Ποιος ξέρει.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “The Bachelor“ – Επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι η Αντελίνα. Πόσο παραμύθι ακόμη;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “Big Brother” – Η τιμωρία της Ορφανίδου και ο παίκτης του πήρε το βέτο


Το ζωντανό ξεκίνησε και ο Βαρθακούρης δεν πρόλαβε να καλησπερίσει τους καλεσμένους του. Το έκανε ο Ανδρέας. Αμέσως μετά πήγαν σε βίντεο με την Σοφία και την Άννα Μαρία. Το έκανε ο Ανδρέας. Οταν ο Πυργίδης πήγε στο στο δωμάτιο επικοινωνίας μίλησε τον περισσότερο χρόνο με έναν. Με τον Ανδρέα. Όταν ο Βαρθακούρης ήταν έτοιμος να ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρούσε κάποιος έκανε λόγο για διαφημίσεις. Το έκανε ο Ανδρέας. Όταν βγήκε η Αφροδίτη και πήγε στο πλατό μιλούσε τον περισσότερο χρόνο σε έναν. Στον Ανδρέα.

Και από την άλλη ο Χάρης πάλευε να χορέψει νευρικά σε κάθε break, χωρίς να φεύγει ούτε στιγμή από το auto que η ψυχολόγος- solarium προσπαθούσε να μιλήσει αλλά μάταια… και τα Βίντεος να διαδεχόταν το ένα το αλλο μπας και κρατήσουν το κοινό. Το κατάφεραν;

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.