Έφαγαν τα ξημερώματα τον «Απάτσι» - Ποιος ήταν ο 60χρονος βαρυποινίτης Ευάγγελος Πάλλης

featured image

Νεκρός από τις σφαίρες αγνώστων έπεσε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα ένας 60χρονος άνδρας στην περιοχή της Καλλιθέας, στην οδό Θησέως 46.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 60χρονο Ευάγγελο Πάλλη γνωστό με το προσωνύμιο «Απάτσι», άτομο με βαρύ ποινικό παρελθόν, καθώς μεταξύ άλλων είχε καταδικαστεί και για ανθρωποκτονίες.

Επίσης τη δεκαετία του ’90 είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις κρατουμένων στις φυλακές.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “Big Brother” – Το κοινό σταυρώνει τον Κεχαγιά «Είσαι δούλος της»

Τον Ε. Πάλλη βρήκαν αιμόφυρτο πολίτες που ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 60χρονο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».


Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Πάλλης είχε δεχθεί τρεις σφαίρες.

Στην περιοχή της εκτέλεσης έχει μεταβεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Ποιος ήταν ο «Απάτσι»

Ο Ευαγγελος Πάλλης, στα χρόνια της παρανομίας του, είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες, το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα, έπειτα απο εκτέλεση συμβολαίων θανατου.

Η στάση του στις εξεγέρσεις στα Τρίκαλα και στο Μαλανδρίνο, για τις αλλεπάλληλες μεταγωγές του για πειθαρχικα παραπτώματα καθώς και για τη συμμετοχή του στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008 ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής τους τον έφεραν κοντα στους αντιεξουσιαστες.

Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.