Ζευγάρι που φιλιόταν δημοσίως έφαγε 400€ πρόστιμο γιατί δεν κρατούσαν αποστάσεις χωρίς μάσκα

featured image

Πρόστιμο σε ζευγάρι: Ένα ζευγάρι από την Ιταλία παραβίασε τα μέτρα, τα οποία έχουν να κάνουν με τις αποστάσεις, χωρίς μάσκα. Ένας άνδρας και μία γυναίκα φιλήθηκαν δημοσίως, όμως, οι Αστυνομικές Αρχές στη γειτονική χώρα τους εντόπισαν. Στη συνέχεια, οι δυο τους δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την πράξη τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να το πληρώσουν ακριβά. Αυτό, διότι τους επιβλήθηκε πρόστιμο τετρακοσίων ευρώ.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Κορωνοϊός: Κατέληξε 33χρονος Ουκρανός γυμναστής που δεν πίστευε στη νόσο (φωτογραφίες)

Πρόστιμο σε ζευγάρι: Τι αναφέρει το ρεπορτάζ από την Ιταλία

Συγκεκριμένα, το γεγονός συνέβη στο Μιλάνο. Το ζευγάρι, ένας Ιταλός και μια γυναίκα από την Πολωνία, φιλήθηκαν στο δρόμο. Όμως, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τέσσερις αστυνομικούς. Εκείνοι τους έκοψαν πρόστιμο 400 ευρώ. Το έκαναν για παραβίαση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.


Το θέμα πήρε διαστάσεις μετά την καταγγελία του ζευγαριού ότι οι αστυνομικοί έδειξαν υπερβολικό ζήλο αν και τους ενημέρωσαν ότι είναι αρραβωνιασμένοι επί δυόμισι χρόνια, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega.

Οι Ιταλοί αστυνομικοί ζήτησαν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, πχ κοινή διεύθυνση. Ο άνδρας και οι γυναίκα έχουν επισήμως διαφορετικούς τόπους κατοικίας. Το ζευγάρι έδειξε στους αστυνομικούς φωτογραφίες από τον αρραβώνα τους και άλλα στιγμιότυπα, που είχαν στα κινητά τους, αλλά εκείνοι δεν πείστηκαν.

Τα πράγματα περιπλέχθηκαν καθώς η γυναίκα από την Πολωνία δεν μιλά ιταλικά, μόνο αγγλικά. Οι αστυνομικοί τους επέβαλαν πρόστιμο γιατί δεν τήρησαν απόσταση ενός μέτρου εφόσον δεν φορούσαν μάσκα και δεν είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ακολουθεί βίντεο, με το ρεποτάζ για το πρόστιμο

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.