Κένζο: Η εξομολόγηση του πρώην πορνοστάρ για τον εθισμό του στο σεξ από τα 16 του

featured image

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Κένζο. Ο πρώην πορνοστάρ προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, όπου μίλησε για τον εθισμό του στο σεξ από τα 16 του, πώς μπήκε στη βιομηχανία του πορνό, για τις εξαρτήσεις του, τον γιο που απέκτησε επί σκηνής σε ένα live sex show και δεν έχει επαφές, αλλά και για τη νέα του ζωή.

«Εννέα ετών το 1996 μας έφερε η μητέρα μου στη Θεσσαλονίκη. Έχω μία αδερφή μεγαλύτερη αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν πολύ «ενεργητικός» άνθρωπος έχω περίπου 20 αδέλφια σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε καθόλου. Μιλήσαμε τελευταία φορά πριν από ένα χρόνο, όταν μου ζήτησε λεφτά. Η απουσία του πατέρα μου έχει παίξει ρόλο στο πώς οδηγήθηκα να κάνω κάποια πράγματα. Μεγάλωσα με τη μαμά μου», είπε αρχικά ο Κένζο για τα παιδικά χρόνια του.

Και συνέχισε: «Είχα αρρώστια με το σεξ. Αυτά έχουν δημιουργηθεί όλα από τα παιδικά χρόνια. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Ήμουν εξαρτημένος… Από τα 16 μου αντιλήφθηκα ότι είμαι σεξομανής».

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν το στριπτίζ. Μετά πήρα προαγωγή και έκανα ζωντανό σεξ πάνω στη σκηνή… Η μητέρα μου δεν ήθελε να καταλήξω σαν τον πατέρα μου, κάτι το οποίο έγινε. Απλώς, εγώ το έκανα επαγγελματικά και έγινε χειρότερο», είπε.

Για τον γιο του του οποίου η… σύλληψή του έγινε σε ένα show με live σeξ επί σκηνής, είπε: «Μόλις είχα έρθει στην Αθήνα και από την ένταση εκσπερμάτισα και η παρτενέρ μου μετά μου είπε ότι έμεινε έγκυος… Δεν έχω επαφές με τον γιο μου γιατί η μητέρα του έχει παντρευτεί. Εγώ μιλάω με τον θείο του κρυφά».


Ο Κένζο μίλησε για τις εξαρτήσεις του που τον έφτασαν στο σημείο να σκέφτεται ακόμη και τη ληστεία.

«Δεν χρειαζόμουν κάτι αλλά έφτασα σε μία κατάσταση που έκανα τα πάντα. Έγινε καθημερινότητα. Ήταν ναρκωτικά, αλκοόλ, υπνωτικά, ήμουν εθισμένος και στα στεροειδή. Όλα αυτά συνδέονται με το σεξ… Ήμουν έτοιμος να κάνω ληστεία σε τράπεζα, τόσο χάλια που ήμουν, δεν είχα καθόλου λεφτά… Να φανταστείς είχα πάρει κάτι αεροβόλα ψεύτικα και έλεγα «θα μπω μέσα και θα κάνω ληστεία» όχι ότι δεν θα με αναγνώριζε κανείς αλλά αυτό ήταν το σκεπτικό μου, τόσος λίγος ήμουν και ένιωθα», εξομολογήθηκε.

Κι ενώ βρισκόταν σε αδιέξοδο ζήτησε από τον Θεό να του στείλει ένα σημάδι ότι μπορεί να αλλάξει. Και το σημάδι αυτό, όπως είπε, ήρθε όταν του πρότειναν να δουλέψει στο λιμάνι της Σαντορίνης.

«Όταν έφυγα από το επάγγελμα κατάλαβα το λάθος που έκανα. Όσο καλός και έξυπνος να είμαι είναι δύσκολο να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο που είναι καλός στο να αναπαράγεται σαν τα ζώα. Συνειδητοποιείς ότι αυτό που έκανες είναι ένα θέαμα, οι άνθρωποι θέλουν να το βλέπουν αλλά όχι να το έχουν και δίπλα τους».

Σήμερα έχει κάνει το restart που επιθυμούσε και άλλαξε τη ζωή του. Ασχολείται με το wedding entertaining και εκεί γνώρισε και τη γυναίκα της ζωής του.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.