Τα 10 καλύτερα δώρα εμπειρίας για ζευγάρια το 2020

featured image

Οι στιγμές που περνάμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι ανεκτίμητες. Ομολογουμένως το 2020 είναι μία περίεργη χρονιά για όλους μας, παράλληλα είναι και μία χρονιά που ανέδειξε ακόμη περισσότερο το πόσο σημαντικό είναι να γεμίζουμε εμπειρίες και να τις μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας.

Όλοι έχουμε επιθυμίες, όνειρα και πράγματα που θέλουμε να κάνουμε αλλά συνεχώς τα αναβάλλουμε για αργότερα. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ζήσετε όλα όσα ονειρεύεστε και να πραγματοποιήσετε και τις πιο τρελές σας φαντασιώσεις διότι αυτό που μετράει στη ζωή είναι οι εμπειρίες που αποκτάμε και ιδιαίτερα όταν αυτές τις μοιραζόμαστε με το άλλο μας μισό.

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur είναι εμπειρίες ζωής σε συσκευασία δώρου που πωλούνται με τη μορφή gift vouchers (σαν ανοικτά “εισιτήρια”), εννεάμηνης κυρίως διάρκειας ισχύος, με εγγύηση τιμής, σε συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα, οδηγίες χρήσης και δικαίωμα αλλαγής.

Το Baladeur.gr βρίσκεται ήδη στο 15ο έτος λειτουργίας του και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιλογών για δώρα εμπειρίας στην Ελλάδα από το 2005!

Εμείς συλλέξαμε κάποιες από τις πιο ευφάνταστες προτάσεις οι οποίες θα χαρίσουν σε εσάς και το άλλο σας μισό μία απίστευτη εμπειρία που θα θυμάστε για μια ζωή!

Τα 10 καλύτερα δώρα εμπειρίας για το 2020 είναι:

60΄ βόλτα με άλογα στη φύση για 2 άτομα!  Τιμή: 44€

Δώρο βόλτα με άλογα για 2 άτομα

1 ώρα βόλτα με άλογα στην καταπράσινη φύση για 2 άτομα, συνοδεία έμπειρου εκπαιδευτή. Καλπάστε χαλαρά με το άλογό σας στο φυσικό του περιβάλλον μέσα στην καταπράσινη φύση και μάθετε από τον εκπαιδευτή σας όλα όσα θα θέλατε να σας πει για τα άλογα κατά τη διάρκεια της βόλτας. Μοναδική εμπειρία επαφής με τα άλογα και τη φύση.

Αυθεντική εμπειρία hammam 45″ για 2 άτομα!  Τιμή: 50€

Δώρο εμπειρία hammam για 2 άτομα

Αυθεντική εμπειρία hammam 45″ για 2 άτομα! Χαμάμ με γάντι kesse και σαπούνι ελαιόλαδου, τσάι & λουκούμι! Μια ευεργετική ξεχωριστή απόδραση, με την σαγήνη της ανατολής! Ζήστε την παραδοσιακή ιεροτελεστία του αυθεντικού ανατολίτικου Ηammam με φυσικά προϊόντα σε ένα χώρο όπου η ευεξία η χαλάρωση σώματος και πνεύματος εναλλάσσονται αρμονικά! Xαλαρώστε, νιώστε την καθαρότητα που σας προσφέρει το Hammam και τέλος απολαύστε το παραδοσιακό κέρασμα με λουκούμι και αρωματικό τσάι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο χαλάρωσης.

Μουσείο Αυτοκινήτου & Οδήγηση Formula 1 για 2 άτομα!   Τιμή: 30€

Δώρο Μουσείο Αυτοκινήτου για 2 άτομα

Είσοδος στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και βόλτα σε προσομοιωτή F1 για 2 άτομα. Στους τρεις ορόφους του Μουσείου, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν 112 αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης καθώς και να περιηγηθούν στη μαγευτική ιστορία του τροχού από το 300 π.Χ. έως τις μέρες μας. Σκοπός του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου είναι η ενημέρωση του κοινού για τα επιτεύγματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και η εκπαίδευση των νέων στην οδική ασφάλεια και συμπεριφορά.

60″ Aromatherapy Total Body Massage για 2 άτομα!  Τιμή: 60€

Δώρο Ολόσωμο Αρωματικό Massage για 2 άτομα

60΄Αromatherapy Μassage σε όλο το σώμα για 2 άτομα, με αιθέρια φυτικά έλαια. Η απόλυτη χαλάρωση για τους λάτρεις του μασάζ! Οι χαλαρωτικές δεξιοτεχνικές μαλάξεις θα ξεκουράσουν το σώμα σας και θα απομακρύνουν την ένταση και το stress. Νιώστε ευεξία, αναζωογονηθείτε και βελτιώστε τη διάθεσή σας. Το χαλαρωτικό μασάζ επιδρά θετικά στις σωματικές λειτουργίες προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αίσθημα ξεκούρασης, ενώ το μίγμα των αιθέριων ελαίων ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα σας!

2ήμερο σε Δίκλινο του καταφυγίου Μπάφι με ημιδιατροφή για 2!  Τιμή: 85€

Δώρο Διήμερο στο καταφύγιο Μπάφι για 2 άτομα

Διήμερη απόδραση στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας για 2 άτομα, με 1 διανυκτέρευση σε private δίκλινο δωμάτιο με μπάνιο, πρωϊνό, γεύμα και πεζοπορία, στο καταφύγιο Μπάφι! Αναπνεύστε οξυγόνο, χαλαρώστε μέσα στη φύση, ανακαλύψτε το μοναδικό ελατοδάσος της Αττικής και ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Δίπλα στην Αθήνα, στην καρδιά του δάσους, κινηθείτε μόνοι ή γνωρίστε φίλους και απολαύστε δύο ξεχωριστές ημέρες στους ρυθμούς που εσείς θέλετε, χαλαρά, δυναμικά ή και τα δύο!

Τρίωρο Scuba Diving σε Group + φωτογραφίες για 2 άτομα! Τιμή: 70€


Δώρο Scuba Diving για 2 άτομα

3ωρο μάθημα γνωριμίας με τις καταδύσεις για 2 άτομα που εντάσσονται σε γκρουπ αρχάριων, με ενθύμιο υποβρύχιες φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή. Μάθετε τις βασικές και απαραίτητες γνώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, βάλτε την καταδυτική στολή που θα σας δώσουμε και ταξιδέψτε μαζί μας στη μαγεία του βυθού, ξεκινώντας από τα 4-6 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Στο τέλος θα πάρετε αναμνηστικές υποβρύχιες φωτογραφίες σας. Η εμπειρία εκλαμβάνεται ως πρώτο μάθημα καταδύσεων και αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε και με περισσότερα μαθήματα καταδύσεων.

20΄ Παραπέντε για 2 άτομα, με 2 Εκπαιδευτές + Extras!  Τιμή: 150€

Δώρο Παραπέντε για 2 άτομα

20″ Πτήση με 2 διθέσια αλεξίπτωτα πλαγιάς συνοδεία 2 έμπειρων Εκπαιδευτών + Επιπλέον 5΄ χρόνος πτήσης αν υλοποιήσετε την εμπειρία από Δευτέρα έως Παρασκευή όλο το χρόνο ή και Σαβ/κο της περιόδου από 1/11 έως 28/2 + 20% Έκπτωση για αγορές υπηρεσιών εκπαίδευσης, ρούχων και αξεσουάρ παραπέντε, για 2 άτομα! Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις ή δύναμη για να απολαύσετε αυτή την εμπειρία. Απογειώνεστε μαζί με τον εκπαιδευτή σας, θαυμάζετε τη μαγική θέα από ψηλά και μαθαίνετε βασικές γνώσεις για το παραπέντε, αποκτώντας τη δυνατότητα να συνεχίσετε και με μαθήματα χειριστή!

Ρομαντικό 2ήμερο σε πύργο για 2, με πρωινό!  Τιμή: 160€

Δώρο Ρομαντικό Διήμερο για 2 άτομα

Αποδράστε από την καθημερινότητα ταξιδεύοντας στο θρύλο και την ιστορία! Απολαύστε με το ταίρι ή την παρέα σας μια μοναδική διήμερη απόδραση σε πέτρινο ξενώνα στην Αρεόπολη Λακωνίας και γνωρίστε από κοντά την ιδιαιτερότητα του Μανιάτικου τοπίου και τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του! Η διώροφη σουίτα σας διαθέτει ιδιωτικό υδρομασάζ και το πρωϊνό σας θα είναι φτιαγμένο με παραδοσιακό τρόπο και αγνά υλικά από τον κήπο, ακριβώς όπως αυτά που μαγείρευαν οι γιαγιάδες μας!

15΄ Θεωρία + 15΄ Οδήγηση Ferrari + Video για 2 άτομα!  Τιμή: 226€

Δώρο Οδήγηση Ferrari για 2 άτομα

15΄ οδηγίες και γνωριμία με τη Ferrari 360 Modena + 15΄ οδήγηση Ferrari + βιντεοσκόπηση της εμπειρίας για 2 άτομα! Εκπληκτική εμπειρία για 2 άτομα! 30΄εμπειρίας οδήγησης Ferrari για τον καθένα σας και από 1 αναμνηστικό DVD για να θυμάστε αυτό το απίστευτο δώρο! Ένα αντικείμενο λατρείας αλλά και σύμβολο κοινωνικού στάτους, δικό σας για μια βόλτα σε πραγματικές συνθήκες – με την ασφάλεια και την ποιότητα των κορυφαίων!

40″ ταξίδι για 1 ζευγάρι στο πιλοτήριο Airbus 320 Simulator!  Τιμή: 65€

Δώρο Ταξίδι για 2 άτομα

Επιλέξτε 1 από τους 24.000 ρεαλιστικούς προορισμούς για να ταξιδέψετε οι δυό σας, με το …προσωπικό σας Airbus simulator! Ο ένας από εσάς κάθεται στη θέση του κυβερνήτη ενός γνήσιου προσομοιωτή Airbus 320, με θέα από 220° ημισφαιρική οθόνη πλάτους 5m και υπό τις οδηγίες του συγκυβερνήτη σας πραγματικού πιλότου μας, απογειώνει το Airbus! Εντός του πιλοτηρίου βρίσκεται και το ταίρι σας για να σας θαυμάσει ως πιλότο του Airbus. Αξιοποιείστε τα πλεονεκτήματα Baladeur: Συσκευασία δώρου, Ενθύμια κάρτα +10% έκπτωση για επόμενη πτήση +δικαίωμα αλλαγής!

Αγοράστε δώρα εμπειρίας οn-line στο baladeur.gr ή επί τόπου στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα ή και τηλεφωνικώς, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες. Μπορείτε να εξοφλήσετε με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητοίς στο φυσικό κατάστημα Baladeur στη Γλυφάδα. Παραλάβετέ τα αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλετε συσκευασία) ή άμεσα από το κατάστημα Baladeur της Γλυφάδας ή με courier για παράδοση την επόμενη ημέρα πανελλαδικά.

Οι οδηγίες που συνοδεύουν κάθε δώρο εμπειρίας σας ενημερώνουν ότι έχετε περιθώριο 9 μηνών για να κλείσετε ραντεβού και να απολαύσετε την εμπειρία σας ή να την αλλάξετε on-line με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία σας αρέσει περισσότερο, από το e-shop  baladeur.gr

Συσκευασίες Δώρου

Μία από τις συσκευασίες των Δώρων Εμπειρίας Baladeur

Μπείτε στο baladeur.gr και επιλέξτε το δώρο που ταιριάζει σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και ζήστε μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας!

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.