Ελένη Βαΐτσου: Κολυμπά γυμνή και «τρελαίνει» το Instagram

featured image

Το ευρύ κοινό την έμαθε καλύτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Μπρούσκο» κι εκτίμησε το ταλέντο της, αλλά και τις υποκριτικές της ικανότητες. Ο λόγος για την Ελένη Βαΐτσου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Μάλιστα, στο λογαριασμό της στο Instagram συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της που ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς της φίλους και περισσότερο εκείνες από παραλίες. Άλλωστε, η ηθοποιός – αν κρίνουμε και από τις δημοσιεύσεις της – φαίνεται να έχει αδυναμία στο καλοκαίρι και στις εξορμήσεις στις παραλίες.

Πρόσφατα, η Ελένη Βαϊτσου δημοσίευσε μια φωτογραφία που ενθουσίασε τους followers της. Και αυτό διότι κολυμπά γυμνή, χωρίς να διευκρινίζει πού βρίσκεται το μέρος, πέρα από ότι είναι στη Μάνη. Μόνο σε σχετική ερώτηση, απάντησε πως δεν είναι ποτάμι.


«You never know who’s swimming naked until the tide goes out» («ποτέ δεν ξέρεις ποιος κολυμπάει γυμνός μέχρι να σβήσει η παλίρροια»), έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You never know who»s swimming naked until the tide goes out 🦀 ___________________________________ #freedom #sea #summervibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Vaitsou ✅ (@vaitsou_eleni) στις 15 Σεπ, 2020 στις 9:31 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.