Απίστευτα σχόλια στο Happy Day για τη φωτογράφηση του Αρναούτογλου: «Πέφτει η πριονοκορδέλα σύννεφο»

featured image

Με όρεξη επέστρεψε η ανανεωμένη παρέα του Happy Day και στο στόχαστρό τους το πρωί της Τρίτης βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό της ραδιοφωνικής εκπομπής του. Και αυτό διότι στις φωτογραφίες που έδειξαν στην εκπομπή του Alpha, ο παρουσιαστής είναι πιο αδύνατος από ποτέ, με την παρέα του Happy Day να αναρωτιέται πώς γίνεται αυτό, αφού στις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του ήταν με περισσότερα κιλά.

«Ο Γρηγόρης ειλικρινά… Με συγχωρείς Γρηγόρη μου, αλλά ειλικρινά δεν θα μπορέσω να μην σχολιάσω. Είναι πριν από 15 χρόνια η φωτογράφηση για το ραδιόφωνο; Όταν άρχισαν; Είναι τώρα, φετινή; Και η Μύκονος πότε είναι;» αναρωτήθηκε όλο νόημα Δημήτρης Παπανώτας.


Για να συνεχιστούν τα σχόλια: «Τώρα η Μύκονος, τώρα και η φωτογράφηση… Σε 10 μέρες δεν μπορεί αυτό να συνέβη».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της είπε και εκείνη με νόημα και χαμόγελο: «Είναι αυτό που ο φωτογράφος θέλει λίγο να σε ευχαριστήσει και σου κάνει λίγο περισσότερο photoshop από ό, τι θα έπρεπε. Πέφτει η πριονοκορδέλα σύννεφο και η πραγματικότητα σε ξεπερνά».

Για να προσθέσει: «Δεν μιλάω γιατί κι εμείς, οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε, θέλουμε να έχουν και τα φιλτράκια τους και να δείχνουμε κούκλες».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.