Δημήτρης Σκουλός: Σάλος με τη φωτογράφιση δίπλα σε άστεγο στο κέντρο της Αθήνας

featured image

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media και όχι μόνο, με την εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες βράδυ και δείχνει τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει ένα μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ακριβώς δίπλα κοιμάται ένας άστεγος.

Η εικόνα προκάλεσε το σοκ και την οργή των χρηστών του Twitter, οι οποίοι μεταξύ άλλων σχολίασαν πως αυτή αποτυπώνει πώς είναι η κοινωνία μας.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στα σημεία των καιρών μας, στις κοινωνικές ανισότητες, αλλά και στην αδιαφορία του κόσμου για τον διπλανό του.

Η κοινωνία μας σε μια φωτογραφία#gntmgr pic.twitter.com/5DCuQpf2mU

— Gogoζεφινος® 😷 (@Giorgosstefano2) September 21, 2020

Ντροπή @skoulos #gntmgr pic.twitter.com/RyI6DxYkc0

— A.K.D (@Ant_K_Del) September 21, 2020


Η εικόνα με τον Δημήτρη Σκουλό στην Πανεπιστημίου σχολιάστηκε ιδιαίτερα έντονα στο Πρωινό, από τον Βαγγέλη Περρή.

«Είναι η αποτύπωση μιας ψευδούς πραγματικότητας. Η showbiz είναι ένα αυτιστικό φαινόμενο που δεν παίρνει υπόψιν του τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι ντροπή για όλους μας γιατί πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα του μικρόκοσμού μας… Λίγο τσίπα θα ήταν καλό να την αποκτήσουμε. Όταν κλείνουμε τα μάτια σε αυτά που υπάρχουν, τότε δεν είμαστε κομμάτι του κόσμου», είπε μεταξύ άλλων.

Η συγκεκριμένη εξοργιστική εικόνα προβλήθηκε και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και σχολιάστηκε επίσης αρνητικά για την εντύπωση που δημιουργεί.

Πάντως, να διευκρινιστεί πως η φωτογράφιση δεν είναι για τις ανάγκες του GNTM 3, αλλά για γνωστό περιοδικό.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.