Η Σάλμα Χάγιεκ σε Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και σε άπταιστα ελληνικά: «Μου αρέσουν τα μάτια σου»

featured image

Η Σάλμα Χάγιεκ εκτός από εξαιρετικά γοητευτική γυναίκα και καλή ηθοποιός αποδεικνύεται πως έχει και χιούμορ. Και είναι άνετη, ενώ ξέρει και πώς να αυτοσαρκάζεται. Άλλωστε, αυτή την απλή πλευρά του εαυτού της που καμία σχέση δεν έχει με μίας ντίβας του Χόλιγουντ, η Μεξικανή ηθοποιός την ξεδίπλωσε τις ημέρες που ήταν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Τώρα, έρχεται ένα βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που αποδεικνύει και το χιούμορ της ηθοποιού, αλλά και την αγάπη της για την χώρα μας, καθώς στο διάλογο που έχουν οι δυο τους, η Χάγιεκ τού υπενθυμίζει ένα κομπλιμέντο που του είχε κάνει παλιά, σε άπταιστα ελληνικά.

Η αστεία στιχομυθία τους έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου «Berlinale» που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Εκεί ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος υπενθύμισε στη Σάλμα Χάγιεκ ότι την πρώτη φορά που την συνάντησε πριν από περίπου 20 χρόνια στις Κάννες μόλις έμαθε ότι είναι Έλληνας του είπε κάτι πολύ ελληνικό… «Μου αρέσουν τα μάτια σου». Ωστόσο, μετά από πέντε χρόνια που ξανασυναντήθηκαν και εκείνος της είπε την ίδια φράση, η Χάγιεκ απάντησε: «Δεν ξέρω τι μου λέτε, κύριε».


Στην τελευταία τους συνάντηση, ο δημοσιογράφος τής υπενθυμίζει το σκηνικό και εκείνη τότε του είπε πως την μπέρδεψε με… την «άλλη», δηλαδή την Πενέλοπε Κρουζ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Σάλμα έχει χιούμορ. Όταν θύμισα στη @salmahayek ότι είχε ξεχασει το Μου Αρέσουν τα Μάτια σου που κάποτε ανέφερε, μου έκανε πλάκα υποστηρίζοντας πως τη μπέρδεψα με την «άλλη», την Πενέλοπε! Έχει και ενδιαφέρουσες θεωρίες περί πόνου- άλλωστε παίζει μια Ντολόρες στις Ζωές που δεν Έζησα #salmahayek #roadsnottaken #exclusive #interview

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Koutsogiannopoulos (@theodorekoutsogiannopoulos) στις 17 Σεπ, 2020 στις 4:33 πμ PDT

«Η Σάλμα έχει χιούμορ. Όταν θύμισα στη @salmahayek ότι είχε ξεχάσει το Μου Αρέσουν τα Μάτια σου που κάποτε ανέφερε, μου έκανε πλάκα υποστηρίζοντας πως τη μπέρδεψα με την «άλλη», την Πενέλοπε! Έχει και ενδιαφέρουσες θεωρίες περί πόνου- άλλωστε παίζει μια Ντολόρες στις Ζωές που δεν Έζησα», έγραψε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.