Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μήνυμα που έστειλε στην Βίκυ Καγιά

featured image

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε στο GNTM, στη σχέση της με την Βίκυ Καγιά, αλλά και για τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν τη νέα της εκπομπή στον Alpha να αλλάζει ώρα και περιεχόμενο, λόγω τηλεθέασης.

Αναφορικά με την εκπομπή της, Pop Up είπε: «Εσείς τα διαβάζετε, εμένα δεν μου τα έχει πει κανένας, οπότε δεν ξέρω. Αλλαγές κάνουμε στην εκπομπή, αυτό είναι αλήθεια και το βλέπουμε όλοι, αλλά αυτά είναι πράγματα που δουλεύονται. Έχει να κάνει με την μέρα, με τον καιρό, βλέπεις τι σου ταιριάζει και τι δεν σου ταιριάζει, μαθαίνεις… Πράγματα θα αλλάξουν γιατί πιστεύουμε κι εμείς ότι χρειάζεται».


Για τα όσα γράφονται για την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά είπε: «Δεν έχω προκαλέσει καμία κόντρα εγώ, γιατί δεν το έχω προκαλέσει, οπότε δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Έκταση πήρε γιατί το GNTM είναι ένα show που αγαπήθηκε, δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πριν κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι μόδας του Star, στο οποίο ήταν κριτής, μίλησε με την Ζενεβιέβ, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη. Όσο για τη Βίκυ Καγιά: «Της έστειλα μήνυμα για καλή επιτυχία και καλή αρχή». Επίσης, το παρακολουθεί και λόγω δουλειάς, αλλά και γιατί είναι ένα πρότζεκτ που το αγάπησε.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.