Ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: Για μένα είναι παράσημο

featured image

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑNT1 «Ήλιος», προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν διαγνώστηκε με λέμφωμα, ενώ εξήγησε γιατί το θεωρεί «παράσημο» στη ζωή του.

«Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος. Είμαι 37 χρονών. Τώρα πια έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας και επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς, με άλλο τρόπο. Καλύτερα. Αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάει. Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο. Και είναι καλό να μην παραιτούμαστε», είπε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «είχα λέμφωμα… Ήθελα να δώσω δύναμη σε άλλους ανθρώπους και αυτός ήταν ο λόγος που είπα ότι θα πω πέντε πράγματα. Το να μπορώ να δώσω δύναμη και κουράγιο σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο από μένα είναι πολύ σημαντικό. Με πιάνει στεναχώρια όταν σκέφτομαι πως δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει νοσήσει με καρκίνο κάποιο μέλος της. Καμία αρρώστια δεν είναι εύκολη υπόθεση».

Και συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ σημαντική η συντροφιά της σκυλίτσας μου, όταν περνούσα το θέμα της υγείας μου, γιατί δεν ήμουν σε σχέση, ήμουν μόνος μου. Δεν με “στοιχειώνει” το πρόβλημα της υγείας που πέρασα. Για μένα είναι παράσημο. Δεν ντρέπομαι ποτέ να μιλάω γι’ αυτό. Το κράτησα μυστικό από τους γονείς μου γιατί δεν ήθελα να τους πληγώσω».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.