Οι αδελφές Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ έβγαλαν έξω τις κοιλιές τους και τις συγκρίνουν

featured image

Σε μία ανάρτηση που ξετρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους προχώρησε η Μπέλα Χαντίντ, η οποία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με την αδελφή της, Τζίτζι από τον Ιούνιο που πέρασε. Τα δύο διάσημα μοντέλα ποζάρουν στο φακό έχοντας βγάλει έξω τις κοιλίτσες τους τις οποίες… συγκρίνουν.

Συγκεκριμένα, η Τζίτζι η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί από τη σχέση της με τον Ζάιν Μάλικ, χαιδεύει τρυφερά την κοιλίτσα της. Η Μπέλα από την άλλη δεν είναι έγκυος, όμως, χαϊδεύει τη δική της κοιλιά που είναι φουσκωμένη λόγω ενός… μπέργκερ.

«Δύο έγκυες, εκτός όμως από το γεγονός ότι η δική μου κοιλιά είναι από το μπέργκερ μου και της Τζίτζι είναι από τον Ζάιν… Σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ – δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω» έγραψε η Μπέλα Χαντίντ στη λεζάντα της φωτογραφίας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

june 11, 2020 …🖤two buns in the oven except mine is from my burger and gigi’s is from @zayn ✨👼🏼✨ i love you both so freaking much -can’tstopcrying 🥺

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid) στις 15 Σεπ, 2020 στις 10:25 πμ PDT

Να υπενθυμίσουμε πως η Τζίτζι Χαντίντ σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά την κόρη της, ενώ την εγκυμοσύνη την αποκάλυψε τον περασμένο Απρίλιο. Όλο αυτό το διάστημα αποφεύγει να δείχνει την κοιλίτσα της στα social media, ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκε δείχνοντας την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, ανεβάζοντας στο Instagram μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.