Χρήστος Ιακώβου: Με πλήγωσε πολύ το σκάνδαλο με το ντόπινγκ, δεν το περίμενα

featured image

«Θυσίασα τη ζωή μου για τον αθλητισμό, η οικογένεια παιδεύτηκε μαζί μου» ανέφερε ο Χρήστος Ιακώβου σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις. Ο προπονητής της άρσης βαρών παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day.

«Πάντα είχαμε μια καλή ιστορία στην άρση βαρών, αλλά η μεγάλη ομάδα ήρθε από το ’90 και μετά. Κερδίσαμε 13 Ολυμπιακά μετάλλια σε 12 χρόνια. Η Πολιτεία μάς στάθηκε πάρα πολύ. Με πλήγωσε πολύ το σκάνδαλο με το ντόπινγκ. Δεν το περίμενα, ειλικρινά δεν το περίμενα.


Η πτώση της άρσης βαρών ήρθε από οικονομικούς λόγους. Παίρναμε δύο εκατομμύρια ευρώ και φτάσαμε να παίρνουμε 260 χιλιάδες. Τα παιδιά που ήταν τότε στην πρώτη κατηγορία, αμείβονται με 1,5 εκατομμύριο δραχμές το μήνα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ιακώβου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Θυσίασα τη ζωή μου για τον αθλητισμό, η οικογένεια παιδεύτηκε μαζί μου. Μου έλειψε που δεν έζησα την παιδική ηλικία του γιου μου. Στο εξωτερικό με έχουν για γκουρού του αθλήματος. Όταν έγινε το σκάνδαλο ντόπινγκ ο κόσμος μας κράτησε».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.