«Δεν πρόκειται ποτέ να αυτοκτονήσω»: Σε νέες περιπέτειες ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μετά το περιστατικό στο μπαρ

featured image

«Η αλήθεια θα με απελευθερώσει», αυτό απαντά ο γνωστός πρωταθλητής του MMA σε όσους τον κατηγορούν στα κοινωνικά μέσα για το τελευταίο περιστατικό που φέρεται να έχει την υπογραφή του.

Ο ΜακΓκρέγκορ κατηγορείται ότι αποκάλυψε τον ανδρισμό του σε μια νεαρή παντρεμένη γυναίκα, πριν της επιτεθεί σεξουαλικά σε ένα μπαρ της Κορσικής.

Ο ίδιος θεωρεί πως όλα αυτά είναι «παγίδα» και σύντομα θα αποκαλυφθούν. Και μέχρι τότε στέλνει το μήνυμα σε όλους τους πολέμιούς του ότι «δεν πρόκειται ποτέ να αυτοκτονήσω, όσοι κι αν το εύχεστε αυτό».

«Η αλήθεια είναι η αλήθεια και μου δίνει φτερά», έγραψε σε ένα οργισμένο post στο Facebook, απαντώντας στους επικριτές του, μια ανάρτηση που για άγνωστο λόγο έσπευσε ωστόσο να σβήσει.


Η γαλλική αστυνομία έκανε προσφάτως έφοδο στο 3 εκατ. λιρών γιοτ του 32χρονου αστέρα του UFC και τον συνέλαβε στο λιμάνι του Καλβί στην Κορσική.

Για άσεμνη έκθεση και σεξουαλική επίθεση κατηγόρησε τον Ιρλανδό μια γυναίκα, την ώρα που πήγαινε στις τουαλέτες του μπαρ που διασκέδαζε.

Ο ΜακΓκρέγκορ πέρασε δυο μέρες στο κρατητήριο πριν τον αφήσουν ελεύθερο χωρίς να του αποδώσουν κατηγορίες. Περιμένει πλέον τα αποτελέσματα της εξέτασης του βίντεο για να μάθει αν θα συλληφθεί εκ νέου.

Η δικηγόρος του, Emmanuelle Ramond, δήλωσε στην «Daily Mail» ότι είναι διατεθειμένος να πάει στα δικαστήρια για να αποδείξει την αθωότητά του…

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.