Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο τους, Γιάννη

featured image

Μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία από το 1984 δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο λογαριασμό έχει δημιουργήσει ο ίδιος με το όνομα της μητέρας του, στο Instagram. Σε αυτή τη φωτογραφία που συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους, βλέπουμε τον ίδιο να ποζάρει στο πλευρό των γονιών του, Αλίκης Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα» και φωτογραφίζονται μαζί́ με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την «Φιλουμένα Μαρτουράνο» σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα» και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την «Φιλουμένα Μαρτουράνο» σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις 16 Σεπ, 2020 στις 3:45 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.